18. juli 2011 - NISSAN

Seneste salgstal fra Nissan
Nissan bedst sælgende japanske mærke

Qashqai bidrager til væksten hos Nissan.
NISSAN 
 
Nissan har netop offentliggjort sine europæiske salgstal, som viser en stigning på 8% i forhold til sidste år. Der er tale om et stærkt salg på tværs af modelrækkerne.

Qashqai, Juke og Murano sælger godt
For kalenderåret til dato nåede Nissans salg i Europa op på 351.668 biler, hvilket især skyldes de mere og mere populære crossover-modeller Qashqai, Juke og Murano. De fleste modeller har oplevet en stigning i salget i forhold til sidste år og har dermed bidraget til en europæisk markedsandel i juni på 3,4 % (3,1 % i 2010).

Salg af NV200-varebil steget med 29%
Den prisbelønnede NV200-varebil, som bygges i Barcelona, fortsætter med at bidrage markant med mere end 1.570 solgte eksemplarer i juni – en stigning på 29 % i forhold til sidste år.

Samtidig opnåede den helt nye supermini Micra en stigning på 11 % i forhold til juni 2010. 

Ny Micra snart på vejene
For at give kunderne endnu mere at vælge imellem har Nissan netop præsenteret en ny version af Micra for de europæiske medier ved en event i Berlin. Den nye Micra DIG-S er udstyret med en 3-cylindret, kompressor-trykladet 1,2-liters benzinmotor, der kun udleder 95 g CO2 pr. km. Det gør den til en af de reneste benzinmotorer i verden i dag, uden at der er gået på kompromis med præstationerne. Salget af Micra DIG-S i Europa starter til september.