6. april 2011 - Toyota

Monaco-bryllup med Lexus
Lexus valgt som bryllupsbil af Prins Albert.

Prins Albert af Monaco har således netop indgået en aftale med det japanske luksusbilmærke Lexus, der skal sørge for, at transporten under hans sommerbryllup.
Toyota

Hensynet til miljøet fyldere mere og mere i tankerne, når der skal købes ny bil. Det gælder også for de kongelige. Prins Albert af Monaco har således netop indgået en aftale med det japanske luksusbilmærke Lexus, der skal sørge for, at transporten under hans sommerbryllup.

Miljørigtigt fokus i Monaco
Prins Albert af Monaco sætter med den miljøvenlige bryllupstransport en tyk streg under sit store engagement i at skabe et bedre miljø gennem nyskabende og bæredygtige løsninger. I 2006 stiftede han en fond, der i dag støtter over 150 projekter, som overvåger påvirkningen af miljøet og beskytter dyr og planter truet af klimaforandringerne. Senest har Prins Albert også fastlagt en ny strategi for det lille fyrstendømme i relation til bæredygtig mobilitet. Strategien betyder bl.a., at prinsen har bedt regeringen udvikle en plan, som skal nedsætte den negative påvirkning af miljøet inden for alle områder. Heriblandt også inden for transportområdet. Det er meningen, at planen skal føres ud i livet i løbet af det næste årti.
 
Lexus er det rette valg til miljøvenlig kørsel
Hos Lexus glæder man sig over at kunne være med til at bidrage positivt til Monacos nye miljøstrategi. Det sker altså gennem den helt unikke fuld hybrid-teknologi, som gør det muligt at køre på en kombination af el og benzin. En hybridmotor fra Lexus udleder kun meget lidt CO2 og stort set ingen kvælstoffer og partikler. Dermed skulle Prins Albert og hans kommende hustru være godt kørende allerede fra ægteskabets første færd.
 
I Danmark er det muligt at se nærmere på det japanske luksusbilmærke hos Lexus Copenhagen i København.