9. marts 2011 - Hertz

El-udlejningsbiler på markedet
Hertz og Renault planlægger 500 el-udlejningsbiler

Fremover bliver det muligt at leje Renault Zoe

Hertz planlægger at have 500 Renault elbiler i løbet af to år. Hertz bliver en af de første udlejningsvirksomheder, som tilbyder Renault Twizy og dernæst følger Renault’s andre elbiler: Zoe, Fluence, Kangoo Z.E.

Ønske om at give kunderne mulighed for miljøvenligt valg
Hertz’ samarbejde med Renault understreger interessen for at give kunderne mulighed for at vælge en nul CO2-udledningsløsning. I løbet af de næste par måneder vil Hertz’ globale EV program sørge for, at virksomheden på udvalgte europæiske udlejningskontorer får etableret ladestationer og sofistikerede flådestyringsværktøjer.

Som verdens største udlejer af biler fra lufthavne er Hertz unikt positioneret til at give elbiler til mange forskellige kundegrupper. Som en del af denne strategi har Hertz indgået samarbejde med producenter af ladestationer, kommuner, NGO’er (Non Governmental Organizations såsom miljøorganisationer) og andre interesseorganisationer. Hertz har stort fokus på miljøet, og i Danmark har mere end 25 % af bilflåden allerede i dag en lavere CO2-udledning end EU’s kommende krav.