17. januar 2011 - Subaru

Ny Subaru Impreza
Subary klar med Impreza-konceptbil og nyt baghjulstræk.

Subaru Impreza Concept - kan ses i Geneve.
Subaru
Ny Subaru Impreza
Når den 81. udgave af Geneve International Auto Show slår dørene op for publikum den 3. marts, vil Subaru overraske med både en verdenspremiere og en europapremiere. Hovedattraktionerne på Subarus stand vil være Subaru Impreza Concept, der har europapremiere og Subaru Rear Wheel Drive Sports Car Technology Concept, som har offentlig verdenspremiere.

Brugt Impreza klik her!

Impreza Concept giver fingerpeg om formsproget

Subaru Impreza Concept viser vejen for næste generation Impreza og giver et fingerpeg om Subarus fremtidige formsprog. Konceptbilen vakte stor opmærksomhed ved premieren i Los Angeles og nu vises bilen for første gang i Europa. En helt ny generation Impreza lanceres i Danmark til efteråret 2011.

Rear Wheel Drive Sports Car Technology Concept
For første gang vises Subarus nye platform som udgør basis for den sportscoupé, som skal sættes i produktion. Her har Subarus ingeniører udviklet den unikke boxermotor og symmetriske drivline for en bil med baghjulstræk. På det avancerede chassis sidder en gennemsigtig karosse som afslører, hvordan den kommende sportscoupé fra Subaru kommer til at se ud.