4. juni 2010 - Renault

Billig varebilsleasing
Renault vil hjælpe de små håndværksmestre med lave førstegangsbetalinger.

En Renault Trafic kan nu leases med førstegangsbetaling på 9.999 kr. ex. moms.
Renault
Billig varebilsleasing
Renault gør nu sit til at hjulene igen kommer til at rulle i det danske erhvervsliv. I samarbejde med KroneKapital tilbyder Renault leasing af varebiler til en førstegangsydelse på blot 9.999 kroner. Renaults store succes med en lav førstegangsydelse på leasing til private føres dermed nu videre til varevognsmarkedet, der stadig lider under finanskrisen.

Varevognsmarkedet er i knæ
Mens salget af biler til private er støt stigende, er varevognsmarked stadig i knæ, og har tilsyneledende har svært ved at komme op. En situation, der blandt andet skyldes finansieringsselskabernes forsigtighed og krav om endnu større udbetalinger. Noget, der måske især rammer nyetablerede virksomheder. Men den situation ændrer Renault i samarbejde med Krone Kapital nu på.

Flaskehalsen - den svære finansiering - fjernes
Med en førstegangsydelse på Trafic og Scenic Van på blot 9.999 kroner, hvilket er uhørt lavt, håber Renault at kickstarte markedet for varevogne.
"Ikke mindst i disse tider er vi er overbeviste om, at mange kunder efterspørger finansiering af deres erhvervsbil med en så lille udbetaling som mulig. Mange finansieringsselskaber har jo strammet op på deres krav til nystartede virksomheder under 3 år, enkeltmandsfirmaer samt anpartsselskaber. Her kræver mange finansieringsselskaber en udbetaling på 25 procent plus moms, og det er vi sikre på afholder en del virksomheder fra at investere i en tiltrængt ny varevogn", siger Renault-flådechef Peter Nielsen.
Han tilføjer, at Krone Kapital naturligvis stiller krav om en positiv kreditvurdering inden en eventuel kontrakt.

Enkelt koncept
skal sætte gang i aftalerne
Konceptet er meget enkelt. Der er tale om en finansiel leasing over en periode på 48 måneder, hvor udbetalingen er 9.999 kroner plus moms. De første 6 måneder er den månedlige ydelse 5.000 kroner plus moms, mens de resterende 42 måneders ydelse er afhængig af versionen.
For en Trafic L1H1 115 hk  er den månedlige ydelse de resterende 42 måneder eksempelvis 1.650 kr. plus moms, mens en Grand Scenic Van 1.5 Dci de sidste 42 måneder koster 1.685 kr. plus moms. Ønsker man den kortere Scenic Van er prisen 1.575 kr. plus moms.