14. oktober 2009 - Lotus

Pris til Lotus Engineering
Lotus hædret ved engelsk prisuddeling

Mark James, Head of UK Operations of Lotus Engineering modtager her prisen Judges´ Special Award

Lotus 
Fine titler
Lotus Engineering, der er en verdenskendt konsulentafdeling under Lotus, er netop blevet belønnet med den fornemme "Judges' Special Award" og titlen som "Highly Commended in the Consultancy of the Year"-kategori ved det netop overståede British Engineering Excellence Awards.

Exceptionelt ingeniørdesign
British Engineering Excellence Awards anerkender exceptionelt ingeniørdesign og viser varieteten i den designinnovation, der forekommer i England. "Judges´ Special Award"-prisen tildeles Lotus Engineering, som en udmærkelse for virksomhedens globale anseelse, som værende et ledende benchmark.

Trodser verdensøkonomiens udfordringer
"Vi er meget tilfredse med påskønnelsen fra British Engineering Execellence Awards, der er et symbol på det hårde arbejde, vores talentfulde og meget visionære ansatte udfører dagligt. Lotus Engineering er kendt for innovation, enestående køredynamik, spændende nichemodeller og effektiv performance og vil fortsætte med at tilbyde en unik blanding af teknisk viden og en gennemprøvet evne til at fremstille succesfulde modeller, der skiller sig ud fra mængden. Til trods for udfordringerne i verdensøkonomien er det lykkedes for Lotus Engineering at øge deres salg med 23 procent sidste år, hvilket kun understreger firmaets unikke position, som værende blandt de absolut førende konsulentafdelinger i bilindustrien", fortæller Paul Newsome der er leder af Lotus Engineering.

Britisk ingeniørkunst
Dommerpanelet bag "Judges' Special Award" lagde følgende til grund for deres bedømmelse: "Det meste af den forretning Lotus Engineering udfører, er ingeniørservice og det bliver kun yderligere imponerende, når størrelsen på de kunder, der henvender sig til Lotus Engineering tages i betragtning. Lotus Engineering er i sandhed en excellent organisation og en åbenlys flagbærer for alt, der er godt ved Britisk ingeniørkunst."