• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. november 2022 - BMW

M for Motorsports DNA

BMW M2: Ren og rå køreglæde i kompakt form.

BMW M2 er endnu et highlight i forbindelse med BMW M’s 50 års jubilæum i 2022. Bilen får dansk lancering i april 2023. BMW M2 er endnu et highlight i forbindelse med BMW M’s 50 års jubilæum i 2022. Bilen får dansk lancering i april 2023.

BMW

 
Året 2022 har i sandhed været en fest for fans af biler produceret under mærket BMW M. Og nu løfter BMW så sløret for den helt nye BMW M2, som leverer ægte M-køreglæde i koncentreret form. Med 460 hestekræfter, sekscylindret rækkesekser, valgfri sekstrins manuel gearkasse og baghjulstræk, er der lagt i ovnen til en vaskeægte BMW M-oplevelse.
 
Den anden generation af BMW M2 skal bygge videre på den succesfulde første generation af BMW M2, som på verdensplan er solgt i tæt på 60.000 eksemplarer.
De kompakte dimensioner er kernen i den todørs model. Bilen har adskillige elementer fra BMW M3/M4 – herunder en modificeret drivlinje og undervognsteknologi. Sammenlignet med BMW M4 Coupé er BMW M2 214 mm kortere med en 110 mm kortere akselafstand. 

M for Motorsports DNA
Under hjelmen ligger der en 3,0-liters sekscylindret rækkemotor med M TwinPower Turbo-teknologi, som yder 460 hestekræfter – hvilket er 90 hestekræfter mere end den første generation. Det maksimale drejningsmoment er 550 Nm ved 7.200 omdrejninger per minut.

Spurten fra 0-100 km/t klares på 4,1 sekunder (4,3 sekunder for manuelt gear). Topfarten er begrænset til 250 km/t, men kan hæves til 285 km/t, hvis man vælger M Driver’s Package. 

Der kan vælges mellem en sekstrins manuel gearkasse og en ottetrins M Steptronic automatgearkasse. Det sportslige DNA forstærkes af det aktive M-differentiale på baghjulene.

Som standard kommer bilen med M Mode for specifik opsætning af skærme og involvering fra assistentsystemerne. Der kan ligeledes vælges mellem ROAD, SPORT og TRACK-indstillinger. Som ekstraudstyr kan der bestilles M Race Track Package, som omfatter M karbontag, formstøbte M-sæder i karbon, interiørdetaljer i karbon, dæk til banekørsel samt M Driver’s Package.

Lancering i 2023
BMW M2 er endnu et highlight i forbindelse med BMW M’s 50 års jubilæum i 2022. Bilen får dansk lancering i april 2023.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.