• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. februar 2022 - Mazda

Mazda2 Hybrid klar til Danmark

Mazda lancerer nu sin nye hybridbil Mazda2 i Danmark.

Modellen leveres af Toyota Motor Europe som led i det globale samarbejde mellem Mazda Motor Corporation og Toyota Motor Corporation. Modellen leveres af Toyota Motor Europe som led i det globale samarbejde mellem Mazda Motor Corporation og Toyota Motor Corporation.

Mazda

Mazda i Danmark lancerer nu sin nye hybridbil i minibilsegmentet. Mazda2 Hybrid er en kompakt men rummelig hatchback, der udelukkende leveres med en fuldhybrid-drivlinje, der inkluderer et trinløst automatgear og giver lavt brændstofforbrug samt reducerede emissioner. Prisen starter ved 197.400 kr.
 
Mazda2 Hybrid har en trecylindret 1.5-liters benzinmotor og en elmotor, der leverer en samlet systemydelse på 116 hk. Det giver en accelerationstid fra 0-100 km/t på 9,7 sekunder og en tophastighed på 175 km/t. Takket være hybridteknologien kører Mazda2 Hybrid ved blandet kørsel mellem 25 og 26,3 km/l efter WLTP-normen med et CO2-udslip på mellem 87 og 93 g/km afhængigt af hjulmonteringen. 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest dokumenterer, at Mazda2 Hybrid også sikkerhedsmæssigt befinder sig på et meget højt niveau.

Modellen leveres af Toyota Motor Europe som led i det globale samarbejde mellem Mazda Motor Corporation og Toyota Motor Corporation. Den sælges sideløbende med den eksisterende Mazda2.

Leveringen af Mazda2 Hybrid til de danske Mazda-forhandlere er netop startet, og danske kunder kan vælge mellem tre udstyrsniveauer: Mazda2 Hybrid Pure, Mazda2 Hybrid Agile og Mazda2 Hybrid Select. 

Allerede Mazda2 Hybrid Pure til 197.400 kr. har et omfattende standardudstyr med blandt andet en 7” touch screen med DAB-radio, Apple CarPlay/Android Auto, to højttalere, aircondition, fjernbetjent centrallås og elektrisk rudeoptræk foran. Sikkerhedsudstyret er meget omfangsrigt med blandt andet adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, avanceret automatisk nødbremse samt fjernlys- og vejbaneassistent.

I en Plus-pakke til Mazda2 Hybrid Pure får man blandt andet varme i forsæderne, sidespejlene og rattet, fire højttalere samt regnsensor. Den koster 7.500 kr.
Mazda2 Hybrid Agile til 214.900 kr. bygger videre på Mazda2 Hybrid Pure med Plus-pakken og har derudover 15” aluminiumsfælge, nøglefrit låsesystem, en 8” touch screen, seks højttalere og bakkamera.

Til Mazda2 Hybrid Agile kan man derudover vælge to udstyrspakker: Comfort-pakken til 8.500 kr. indeholder blandt andet LED-forlygter, sportssæder med kunstlæder og stof, automatisk klimaanlæg med to zoner og digitalt speedometer. Safety-pakken, som kun fås i forbindelse med Comfort-pakken, koster yderligere 6.500 kr. og inkluderer parkeringssensorer for og bag, blindvinkelalarm og automatisk nedblændeligt bakspejl.
 
Topmodellen, Mazda2 Hybrid Select, er som udgangspunkt udstyret som en Agile med begge udstyrspakker. Derudover har den 16” aluminiumsfælge, mørktonede bageste ruder, stemningsbelysning i kabinen, head up-display og trådløs mobiloplader. Mod en merpris på 7.500 kr. kan den leveres med et panoramasoltag.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.