• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. maj 2019 - Hyundai

Den nye Hyundai i30

Hyundai i30 Fastback N med motorsports-DNA.

Som med andre modeller betyder generelt få fejl og lang levetid, at Hyundai leverer i30 Fastback N med fem års garanti uden kilometerbegrænsning. Som med andre modeller betyder generelt få fejl og lang levetid, at Hyundai leverer i30 Fastback N med fem års garanti uden kilometerbegrænsning.

Hyundai

Hyundai i30-serien har fået et nyt familiemedlem i den sportslige N-serie. Den kommer som standard med 250 hk i en 2-liters turbomotor, men leveres også i en performance-udgave med hele 275 hk. Priserne starter ved 439.995 kr.

Hyundai i30 Fastback N er bare den anden af slagsen med N-logo, rå motorkraft og en styling, der adskiller varianten fra de andre i flokken. Fastback’en er en elegant coupé-hatchback med skrånende bagende, der forstærker det sportslige udtryk.

Standardversionen kommer med en 250 hk turbomotor, der giver en acceleration fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder. Hvis man ikke synes, det er nok til at flå skindet af en kold kakaomælk, så kommer performance-udgaven med 275 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på kun 6,1 sekunder. Topfarten for begge versioner er 250 km/t. 

Bogstavet N i Hyundai’s i30-serie symboliserer, at bilen er bygget til at levere toppræstationer. For N’et henviser til Hyundai’s eget testanlæg Namyang og den berømte tyske racerbane Nürburgring, der er verdens mest udfordrende. På Nürburgring bliver Hyundai’s N-serie udsat for ultimative tests i en chikane, der er indrettet til at presse bilernes evne til at håndtere voldsomme G-kræfter til det yderste. Det er i denne chikane inspirationen til N’ets udformning er hentet.                            

Designet på Hyundai i30 Fastback N er ligesom i30 N skabt under ledelse af Hyundai Motors chefdesigner, Peter Schreyer, og udviklingen af bilens køreegenskaber og -komfort er foregået under ledelse af Albert Biermann, som er chef for Hyundais Vehicle Test and High Performance Development.

Masser af udstyr og sikkerhed   
                      
Ligesom de øvrige i30-modeller går i30 Fastback N ikke på kompromis med hverken komfort eller sikkerhed. i30 Fastback N har som standard hele syv airbags, fem køreindstillinger, fartpilot med fartbegrænser, automatisk nødbremse, træthedsregistrering, automatisk nedblændeligt bakspejl, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 8” touchskærm med navigation og bakkamera, 2-zonet klimaanlæg, Bluetooth, varme i forsæder og rat, sidespejle i sort højglans med varme og integrerede sideblink, p-sensor både for og bag, LED-forlygter, LED-kørelys i dedikeret N-design, røde bremsekalibre, rev-matching i forbindelse med nedgearing, sort lofthimmel, alu-pedaler, læderrat med røde syninger og delvist perforeret læder, sportssæder med integreret N logo, elektronisk lydgenerator, der intensiverer oplevelsen af motorlyd inde i kabinen plus meget mere. Prisen for i30 Fastback N 2.0 T-GDI med 250 hk begynder ved 439.995 kr.

Vælger man performance-udgaven med 275 hk, får man yderligere køreinformationer, el-sæder med hukommelse til førersædet og elektrisk lændestøtte i både fører- og passagersæde samt udvidet lårstøtte. En tårnstiver i bagagerummet giver performance-udgaven ekstra stabilitet og sikring mod vrid. Derudover har den variabel udstødning med suveræn lyd, 17” skivebremser på baghjulene og 18” skivebremser foran, røde bremsekalibre med integreret N-logo, 19”alufælge med Pirelli-dæk, sportssæder i dellæder samt elektronisk differentiale (e-LSD), som gør hjulene i stand til at dreje med forskellige hastighed ved at tilføre forskelligt drejningsmoment til dem - det sikrer præcis performance hver gang. Prisen for i30 Fastback N med 275 hk begynder ved 499.995 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.