• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. november 2017 - Mazda

Verdenspremierer i Tokyo

Mazda præsenterer KAI CONCEPT og VISION COUPE.

Hatchback-koncept peger frem mod en ny generation revolutionerende biler fra Mazda og Coupé-koncept udtrykker japansk æstetik og en fornemmelse af fart. Hatchback-koncept peger frem mod en ny generation revolutionerende biler fra Mazda og Coupé-koncept udtrykker japansk æstetik og en fornemmelse af fart.

Mazda

Mazda har netop afsløret to nye konceptbiler i forbindelse med åbningen af Tokyo Motor Show: Mazda KAI CONCEPT, indvarsler en ny generation af biler fra den prisvindende japanske bilproducent, og Mazda VISION COUPE, der yderligere understreger potentialet i Mazdas designfilosofi.

Mazda KAI CONCEPT “viser” de teknologier og det design, der kommer til at kendetegne den kommende generation af biler fra Mazda. Den har således den revolutionerende SKYACTIV-X-motor, er bygget op omkring en helt ny arkitektur og har en moden og meget stilsikker fortolkning af Mazdas designfilosofi, ”KODO – Soul of Motion”. Der er lagt stor vægt på de dynamiske egenskaber og på at skabe en støjsvag og komfortabel kørsel.

Et andet højdepunkt på årets Tokyo Motor Show er konceptbilen Mazda VISION COUPE, der viderefører Mazdas tradition for at producere elegante coupé-modeller som eksempelvis Mazda Luce Rotary / R130. VISION COUPE har en enkel og minimalistisk form uden overflødig pynt og giver betragteren en fornemmelse af fart, selv når den holder stille.

Udover de to konceptbiler viser Mazda den nye Mazda CX-8, en SUV med tre rækker sæder, der udelukkende er beregnet til det japanske marked, hvor den introduceres senere på året. Man kan også opleve 2018-udgaven af Mazda MX-5 og MX-5 RF med mindre udstyrsmæssige og tekniske ændringer, der blandt andet reducerer støjniveauet.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.