• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2017 - Ford

Snak med din bil

Har du snakket med din bil om indkøbslisten?

Kunderne kan fx åbne garageporten, tænde lyset i entreen, tjekke nyhederne eller opdatere indkøbslisten via stemme-kommandoer, mens de er på farten. Kunderne kan fx åbne garageporten, tænde lyset i entreen, tjekke nyhederne eller opdatere indkøbslisten via stemme-kommandoer, mens de er på farten.

Ford

Ford og Amazon går sammen om at give brugerne direkte adgang til bilen fra hjemmet og kontakt til hjemmets systemer fra bilen. Det sker via Amazons cloud-baserede stemme-service Alexa.

Millioner af forbrugere har stiftet bekendtskab med Amazons Alexa det seneste år. Som den første i branchen går Ford sammen med Amazon om at tilbyde den cloud-baserede stemme-service i bilerne via Ford SYNC® 3 AppLink™.

Fords kunder får mulighed for at styre deres internet-opkoblede systemer i hjemmet direkte fra bilen – fx belysning, alarmsystemer, garagedøre og andre Alexa smart home devices. De kan også lytte til lydbøger, søge efter og overføre lokale destinationer til navigationssystemet, tjekke nyhederne, afspille musik, tilføje produkter til deres Amazon ønskeliste og meget mere.

”Ford og Amazon deler visionen om at gøre din stemme til den primære måde at interagere med dine favorit-devices og systemer på,” siger Don Butler, executive director, Ford Connected Vehicle and Services, og fortsætter: ”Kunderne vil snart kunne starte deres biler hjemmefra og styre deres smart home systemer, mens de er på farten, så hverdagen bliver lettere.”

”Vi er meget spændte på at arbejde sammen med Ford om at løfte køreoplevelsen både inde i og uden for bilen,” siger Steve Rabuchin, vice president, Amazon Alexa. ”Vi tror på, at stemmestyring er fremtiden, og det gælder især for biler. Dét at du kan bruge stemmen til at styre dit smart home, få adgang til underholdning, ordne to-do-lister og meget mere, vil gøre køreoplevelsen til noget helt ekstraordinært. Vi kan slet ikke vente, til Fords kunder får mulighed for at prøve det af.”

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.