• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. december 2013 - Volkswagen

Volkswagen med Wi-Fi

VW er først med trådløst internet i alle bilmodeller.

Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering og kan opleves hos udvalgte forhandlere landet over. Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering og kan opleves hos udvalgte forhandlere landet over.

Volkswagen
 
Volkswagen kan som de første nu tilbyde en komplet trådløs internetløsning til alle modeller – nye som gamle.
Demokratiseringen af teknologier er en af hjørnestenene i Volkswagens strategi. Alt fra avancerede sikkerhedssystemer, innovative og alternative drivlinjer til kommunikations- og entertainmentudstyr kan tilbydes fra den mindste til den største Volkswagen.

I tråd med dette kan Volkswagen nu tilbyde en komplet eftermonteret trådløs internetløsning, som både indeholder udstyr og dataabonnement. Løsningen tilbydes til alle modeller – nye som gamle.
 
Mange har i dag adgang til internet via en mobiltelefon, men Volkswagen Wi-Fi kan, takket være bedre modtageudstyr, opnå højere hastigheder end mobiltelefonen, og frem for alt er forbindelsen signifikant mere stabil. Det er således muligt at streame både musik og film på farten f.eks. via Netflix eller Spotify.

Søg brugt Volkswagen stationcar her!

Let at betjene i dagligdagen
Volkswagen Wi-Fi er desuden nemt at betjene i dagligdagen, da det eksempelvis ikke – som en række andre systemer – forudsætter, at du først isætter et SIM-kort i bilens kortlæser. Med Volkswagen Wi-Fi taster du en adgangskode ind én gang på dine mobile enheder (smartphone, iPad eller laptop), og enheden er derefter automatisk koblet op, hver gang den befinder sig i bilen.

Samtidig har routeren en indbygget funktion, der gør, at den først slukker 30 min efter tændingsstrømmen er taget, hvilket gør det muligt at bruge internettet i bilen, selvom den er slukket.
 
Volkswagen Wi-Fi skiller sig desuden ud fra andre trådløse internetløsninger til biler, idet der i pakken er inkluderet et SIM-kort fra teleselskabet 3 med et forudbetalt 3G dataabonnement med fri data og hastighed i hele 36 måneder.
Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering.
Volkswagen Wi-Fi kan opleves hos udvalgte forhandlere landet over.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.