• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. november 2013 - Volkswagen

Danmarkspremiere på e-up!

Lanceringen af e-up! sker i samarbejde med CLEVER.

Lanceringen af e-up! sker i samarbejde med elbiloperatøren CLEVER. Lanceringen af e-up! sker i samarbejde med elbiloperatøren CLEVER.

Volkswagen

Nu sætter Volkswagen stikket i og tænder for et helt nyt kapitel med introduktionen af den el-drevne e-up!, der bliver startskuddet på Volkswagens elbilsprogram “e-mobility”. e-up! blev introduceret torsdag d. 21 november hos seks udvalgte Volkswagen e-mobility-forhandlere i henholdsvis København, Amager, Glostrup, Odense, Risskov og Aalborg.

Den elektriske e-up! har alle de fordele, som man kender fra up! og så føjer den en håndfuld detaljer til, der gør e-up! endnu mere vellykket og velkørt. e-up! er udstyret med en elmotor, der yder 82 hk, hvilket gør e-up! til den stærkeste up! til dato. Da el-motoren yder det makismale drejningsmoment på 210 Nm, fra du drejer nøglen, er bilen kvik, lydløs og letkørt takket være den 1-trins automatiske gearkasse. e-up! har en tophastighed på 130 km/t og når 100 km/t på 12,4 sekunder og 60 km/t på bare 5 sekunder, så du går ikke på kompromis med præstationerne.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Strøm fra et lithium-ion-batteri
El-motoren får strøm fra et lithium-ion-batteri, der vejer 230 kg og er placeret i bunden af bilen mellem akslerne. e-up! kan køre op til 160 km på en opladning, og der er fabriksgaranti på 8 år eller 160.000 km på batteriet. e-up! leveres med et mennekesstik til AC-opladning, men som tilbehør fås et combostik, der giver mulighed for at veksle mellem at lade med almindelig AC eller DC (hurtig ladning).
 
Lanceringen af e-up! sker i samarbejde med elbiloperatøren CLEVER. Det skal gøre det muligt for de kommende elbilister at få det optimale ud af deres elbil med hurtig opladning hjemme og på CLEVERs landsdækkende ladenetværk. Med et abonnement på en CLEVER ladeboks har de kommende e-up! bilister mulighed for at få 1 krone rabat per kWh, de bruger til opladning hjemme. Det betyder, at man for blot 23 kroner kan lade e-up! helt op. Dermed kan du tilbagelægge 100 km i en e-up! for omkring 20 kroner. Til sammenligning kører up! med benzinmotor i gennemsnit 22,2 km/l og med en benzinpris på 13 kr. koster 100 km i en benzindrevet up! ca. 60 kr. Med andre ord kører den nye e-up! meget langt på kronen, hvilket gør e-up! oplagt både som hverdags- og pendlerbil.  En e-up! kan lades helt op på seks timer på en almindelig ladestander, men på en af CLEVERS kommende 50 kWCombo-hurtigladere kan en e-up! lades 80% op på 30 minutter.

Besøg forsikringsoversigten her!
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.