• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. september 2012 - KIA

KIA Carens i Paris

Verdenspremiere på Carens på biludstillingen i Paris.

KIA præsenterer den nye kompakte MPV Carens for første gang på Paris Motor Show den 27.september. KIA præsenterer den nye kompakte MPV Carens for første gang på Paris Motor Show den 27.september.

KIA

Carens til de dynamiske familier
Den nye Carens er helt ny fra bunden og designet og udviklet til at imødekomme behovene hos moderne, dynamiske familier.  Den er bygget på en helt ny platform, der giver bilen smarte og rummelige praktiske egenskaber med elegant aerodynamik, en fremrykket kabine, lang akselafstand og op til syv sæder. 

"Den nye Carens bygger videre på forgængerens familievenlige fleksibilitet og funktionalitet og har et mere sportsligt og visuelt dynamisk design", siger Hyoung-Keun Lee, som er Vice Chairman og CEO hos KIA Motors Corporation.  "Det markerer et markant fremskridt for vores MPV-udfordrer og bringer modellen i harmoni med KIAs markante nuværende designlinje".

Find din næste KIA her!

Den helt nye tredje generation af Carens appellerer til familier med en aktiv livsstil, som ikke vil gå på kompromis med stil og praktiske egenskaber, og hos KIA er man overbevist om, at den vil tiltrække en ny gruppe af kunder til KIAs showrooms rundt omkring i Europa.

For at se live feed fra KIA Motors' pressekonference på 2012-udgaven af Paris Motor show skal du gå ind på www.kiamotors.com. Vores live feed begynder den 27. september kl. 17.30 CET.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.