• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. september 2012 - Toyota

Corolla mest solgt i 2012

Toyota Corolla er verdens mest solgte bil i 2012.

Toyota Corolla er verdens bedst sælgende model i første halvår af 2012 og fortsætter dermed de imponerende salgstal fra 2011. Toyota Corolla er verdens bedst sælgende model i første halvår af 2012 og fortsætter dermed de imponerende salgstal fra 2011.

Toyota

Næsten 600.000 solgte biler
Verdens bedst sælgende bil i første halvår af 2012 er en Toyota. Legendariske Toyota Corolla blev i årets første seks måneder den mest solgte bil i verden med næsten 600.000 solgte biler.

Flere bilmodeller jagter titlen som årets mest solgte i verden. Men ingen når foreløbig i nærheden af Toyota Corolla, når salgstallene bliver gjort op efter årets første halvdel. Faktisk er den legendariske japaner solgte i hele 594.065 eksemplarer, hvilket gør den til verdens mest solgte bilmodel i første halvår af 2012.

Det er snart seks år siden, at Corolla skiftede navn til Auris i Danmark og flere andre europæiske lande. Men selv uden at medregne det europæiske Auris-salg er Toyota Corolla altså fortsat verdens absolut mest solgte bil i år. Medregner man salget af Toyota Auris stiger salget pludselig med yderligere ca. 50.000 biler.

Søg brugt Toyota Auris her på Bilpriser.dk!


11. generation af Corolla
Den første Corolla så dagens lys tilbage i 1966. Her 46 år senere kører verdens største bilmærkes bedst sælgende bilmodel på 11. generation og har altså på ingen måde tabt pusten af den grund. Toyota solgte på verdensplan fx hele 1.139.000 Corolla’er i 2011.

I Europa er Toyota klar til at vise anden generation Toyota Auris frem for første gang i slutningen af september ved Paris Motor Show. Den nye Auris vil både kunne fås med benzin-, diesel- og hybridmotor, ligesom Toyota også introducerer en helt ny Auris stationcar. Den nye Auris kommer til Danmark i det nye år.

Det er stadig muligt at gøre et godt køb med den nuværende Toyota Auris, som også fås med både benzin-, diesel- og hybridmotor. Toyota Auris med benzinmotor koster i dag fra 174.134 kr., mens hybridudgaven kan fås for kun 288.906 kr. Toyota er endnu ikke klar med priserne på den nye Auris.


 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.