• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2012 - Motor-magasinet

Verdenspremierer i Moskva

Den internationale biludstilling med mange nyheder.

Audi viser en opgraderet R8 V10 Plus med 550 hk og 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder. Audi viser en opgraderet R8 V10 Plus med 550 hk og 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder.

Motor-magasinet

Det store russiske bilmarked
Rusland er blevet det vigtigste marked for mange bilproducenter, ikke mindst for VW i Europa, og Opel har samme planer med lancering af flere nyheder på den internationale biludstilling i Moskva, der løber indtil 9. september.

En af nyhederne fra Opel ve den smarte Mokka, som der allerede er indløbet mere end 25.000 bestillinger på i Opel hovedkvarteret. Det er den første model af tre nyheder frem til første halvår 2013. Den næste er den lille Adam, og derefter en ny cabriolet.

Vurdér din brugte bil på Bilpriser.dk

Men der er mange flere nyheder i Moskva, som denne artikel viser. Blandt andet en Jaguar med træk på alle hjul, XJ AWD, med 3,0 liters V6-motor og kompressor, der kommer til salg i 2013. Den får ottetrins automatgear fra ZF samt Stop & Go. Dertil en ny Mazda6 med en ny 2,0 liter motor og sekstrins transmission med mere.
Opel Corsa fejrer samtidig 30 års fødselsdag.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.