• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. august 2012 - ŠKODA

Danmark Rundt med ŠKODA

ŠKODA er med i årets Post Danmark Rundt.

På foto ses ŠKODAs direktør Henrik Blom og formanden for Dansk Cykel Union Tom Lund ved overrækkelsen af de mange ŠKODA til Post Danmark Rundt. På foto ses ŠKODAs direktør Henrik Blom og formanden for Dansk Cykel Union Tom Lund ved overrækkelsen af de mange ŠKODA til Post Danmark Rundt.

ŠKODA

ŠKODA tager Danmark Rundt
Cykelløbet Post Danmark Rundt starter i dag, og ŠKODA er igen blandt de største sponsorer. ŠKODA holder Post Danmark Rundt kørende og leverer 28 biler til løbets ledelse, officials og logistikfolk. ŠKODA er også en synlig del af den kommercielle reklame karavane.

Det største og vigtigste cykelløb herhjemme, Post Danmark Rundt, blev i dag skudt i gang i Randers og skal ud på en større Tour de Danmark, før feltet rammer Frederiksberg Allé på søndag. Med ryttere som Mark Cavendish og André Greipel er der lagt op til et fantastisk cykelløb, og ŠKODA er igen med hele vejen som feltets absolut stærkeste hjælperytter.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

28 biler til rådighed
ŠKODA har stillet 28 biler til rådighed for løbets ledelse, officials og logistikfolk. Naturligvis har den rummelige ŠKODA Superb en vigtig rolle i løbet som den foretrukne bil af løbsledelsen, men også familiebilen ŠKODA Octavia og ikke mindst den helt nye ŠKODA Citigo indtager fremtrædende roller i cykelløbet.  

Adskillige af de deltagende hold har også ŠKODA som bilsponsor, og mærket vil derfor være særdeles synligt på de danske landeveje de kommende 5 dage.  
ŠKODA er cykelsportens vigtigste bilsamarbejdspartner. Udover velkendte cykelløb som Tour de France og Giro d’Italia er ŠKODA herhjemme sponsor for Post Danmark Rundt samt store familiecykelløb som eksempelvis Sjælsø Rundt og Danmarks længste cykelløb Århus – København, som køres 1. september.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.