• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. august 2012 - KIA

KIA vinder tre designpriser

Tre priser til KIA i Automotive Brand Contest 2012.

De to KIA modeller cee'd og GT vandt priser ved Automotive Brand Contest 2012. Der er prisuddeling den 27. september i forbindelse med biludstillingen i Paris. De to KIA modeller cee'd og GT vandt priser ved Automotive Brand Contest 2012. Der er prisuddeling den 27. september i forbindelse med biludstillingen i Paris.

KIA

Automotive Brand Contest 2012
KIA har vundet tre designpriser i Automotive Brand Contest 2012, og det er de seneste i en række af hædersbevisninger til designerteamet bag det koreanske mærke, som ledes af chefdesigner Peter Schreyer.

Den nye KIA cee'd, der blev introduceret i juni 2012, vandt i kategorien for udvendigt design og blev desuden hædret med særlig omtale af den enestående innovation i kategorien for indvendigt design. 

Desuden udvalgte den højt profilerede jury KIA GT som prisvinder i kategorien for konceptbiler.  Designkonceptet med den baghjulstrukne, sportslige sedan havde verdenspremiere i september 2011 i forbindelse med biludstillingen i Frankfurt. 

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

Automotive Brand Contest, der blev afholdt første gang i 2011, er blevet en internationalt anerkendt konkurrence.  Konkurrencen er åben for bilproducenter, reservedelsleverandører og virksomheder, der leverer design- og mærkekommunikationsmæssige services til bilbranchen.  Konkurrencen omfatter i alt 16 priskategorier, der omfatter bildesign, reservedele og tilbehør, teknologi, digitalt udstyr, branding og eventaktiviteter.  

Årets to prisvindende KIA modeller er vigtige for mærket.  Anden generation af cee'd, KIAs bedst sælgende model i Europa, har en stil som typisk ses på sportslige coupémodeller, men den er rummelig og funktionel som en 5-dørs hatchback.  Det eksklusive udvendige design med kromindfattede ruder og muskuløse linjer på motorhjelmen komplementeres indvendigt af et ergonomisk, førerorienteret instrumentpanel og et raffineret interiør – og det hele er omfattet af KIAs brancheførende garanti, der gælder i 7 år.  Konceptbilen KIA GT er inspireret af grand tourer-modellerne fra 1970'erne og kombinerer muskuløse proportioner med et sofistikeret, elegant interiør med plads til fire personer.  Den giver et hint om KIAs fremtidige designfilosofi.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

Prisoverrækkelse i Paris
Prisvinderne i Automotive Brand Contest 2012 præsenteres den 27. september 2012 (den første pressedag) ved en ceremoni på biludstillingen i Paris i forbindelse med Automotive Designers’ Night.

KIA Motors fik flere anerkendelser i forbindelse med sidste års udgave af Automotive Brand Contest med Best of Best-prisen i mærkedesignkategorien, mens KIA Sportage, Rio og Optima alle vandt i kategorien for udvendigt design.

Automotive Brand Contest organiseres af Rat für Formgebung (det tyske designråd), som blev grundlagt i 1953 på initiativ af den tyske Forbundsdag og i dag hører til blandt verdens førende centre for kommunikations- og vidensdeling inden for design.  Blandt medlemmerne er der 170 virksomheder fra hele verden.  Rat für Formgebung organiserer også konkurrencen Designpreis Deutschland, som er den fornemmeste designpris i Tyskland.
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.