• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juli 2012 - SEAT

Stor interesse for SEAT Mii

Hundreder af ’varme’ SEAT Mii på vej til Danmark.

SEAT Mii er blevet en populær version af de små brændstoføkonomiske biler SEAT Mii er blevet en populær version af de små brændstoføkonomiske biler

SEAT

Salget af de små, brændstoføkonomiske biler er nærmest eksploderet siden sidste år. Rygtet går, at det kan være svært at få én, og at ventetiden er lang. SEAT har imidlertid gjort en ekstra indsats for at få biler til Danmark. Næsten 1000 styk af bilen, der er blevet kaldt Danmarks bedste bilkøb, er i juli og i løbet af august klar til levering fra sommervarmen i syd. Også i femdørs-udgaven.

Stort antal SEAT Mii på vej
Siden sidste år er antallet af små biler steget markant. De mindste biler udgjorde således i maj hele 58 pct. af det samlede personbilssalg mod kun 44 pct. i maj sidste år, viser tal fra Bilimportørerne. En stigning på over 25 procent. Der er knald på salget af minibilerne i Danmark. Og vi mærkede helt fra introduktionen af Mii i Danmark stor interesse fra privatkunderne. Vi har derfor gjort en ekstra indsats for ikke at stå i en situation, hvor vi ikke kan levere de biler, som folk faktisk gerne vil have, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark, og fortsætter:Vi har allerede solgt over 700 Mii, men vi har gjort en ekstra indsats for at sikre produktion til Danmark, så vi kan levere her og nu, og vi vil også kunne levere i august. Vi har 200 Mii klar til levering nu, og vi har 700 i produktion til det danske marked i juli og august måned. Det omfatter også de populære femdørs udgaver, som i disse dage begynder at lande i forretningerne.

SEAT Mii et ’røverkøb’ og en ’prisbombe’ 
Fakta er, at SEAT Mii er velkendt spansk-tysk design og kvalitet. Og den kommer med sikkerhedsudstyr som ABS, ESC og det innovative sikkerhedssystem City Safety Assist, der automatisk bremser, så du kan undgå sammenstød ved hastigheder under 30 km/t. SEAT Mii opnår fem stjerner i den anerkendte Euro NCAP crash test og regnes for en af de mest sikre biler i segmentet.

Alle Mii-modellerne er Ecomotive-versioner, der kører op til 24,4 km/l ved blandet kørsel. Det svarer til CO2-emissioner på kun 96 g/km for versionen med 60 hk og henholdsvis 23,8 km/l og 98 g for versionen med 75 hk. Det attraktive brændstofsforbrug skyldes bl.a. Mii Ecomotives start-stop-system og andre tiltag.

SEAT Mii havde premiere 18.- 20. maj, hvor SEAT-forhandlerne over hele landet holdt åbent hus. Den nye SEAT Mii er lille, rap og kører langt på literen. Den fås til priser fra 79.900 for en 3 dørs og en 5-dørs fra 93.400 inkl. aircondition.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.