• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juni 2012 - Jyllands-posten

Nyhed fra Aston Martin

Vanqiush-modellen leveres med 565 hk og B&O anlæg.

Priserne starter fra 1,75 mio. kr. før registreringsafgifterne, når den nye Aston Martin kommer sidst på året. Priserne starter fra 1,75 mio. kr. før registreringsafgifterne, når den nye Aston Martin kommer sidst på året.

Jyllands-posten

Topfart på 295 km/t.
En ny supersportsvogn er sendt på gaden. Det er det britiske bilmærke Aston Martin, der netop har præsenteret den nye Vanquish-model med en 6,0 liters V12-motor. 565 hk får de kommende ejere at gøre godt med sammen med et moment på 620 Nm. Det rækker til en accelleration 0-100 km/t på 4,1 sekunder og en topfart på 295 km/t. Bilen har en automatisk gearkasse med seks trin.

I luksusklassen
Men ellers er Vanquish først og fremmest en sportsvogn i luksusklassen. Den er selvfølgelig bygget i hånden på Gaydon-fabrikken i Warwichshire, og købere kan vælge mellem en såkaldt 2+2 udgave med et bagsæde eller en 2+0 udgave.

Den nye Vanquish fører det umiskendelige Aston Martin-præg videre, og bilproducenten er da også selv stolt af modellen.
"Vanquish er det ultimative udtryk for Aston Martins design og tekniske nyskabelser. Bilen byder både på luksus, langtursegenskaber i topklasse og sportslig spænding uden kompromiser. Den nye model er med til at føre det gamle britiske brand til tops i klassen," lyder det selvsikkert fra  Aston Martin-bossen Ulrich Bez.

Hvad er prisen på din brugte bil? Vurdér den her!

Kulfiber holder vægten nede
Bilens karrosseri er bygget op i kulfiber og titanium for at holde vægten nede, der er blevet bedre plads i kabinen end i tidligere modeller og så har bilen også fået et pænt stort bagagerum på 368 liter.

Det er 60 pct. mere end forgængeren DBS, og Aston Martin slår da også få, at bilen derfor er velegnet til en ferietur på luksusklasse.

Musikanlæg fra B & O
Og så er der også et dansk bidrag til bilen. Bang & Olufsen har leveret BeoSound musikanlægget, der leverer 1000 watt. Musikanlægget består bl.a. af 13 aktive højttalere, og det leveres som standardudstyr til bilen. B & O har samarbejdet med Aston Martin siden 2008.

Blandt standardudstyret er i øvrigt læderkabine med elektrisk indstilling af forsæderne, overvågning af dæktryk, navigationssystem fra Garmin fra 6,5 tommer skærm og Wi-Fi. De britiske priser for bilen begynder ved 189,995 pund - 1,75 mio. kr. før dansk registreringsafgift. Bilen vil kunne leveres på det europæiske marked sidst på året.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.