• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. maj 2012 - Hyundai

Hyundai i30 får 5 stjerner

Hyundai i30 får topkarakter i sikkerhedstest.

Den nye Hyundai i30 er blandt de sikreste biler i sin klasse. Det viser Euro NCAP’s testresultat, hvor Hyundai i30 får fem stjerner. Den nye Hyundai i30 er blandt de sikreste biler i sin klasse. Det viser Euro NCAP’s testresultat, hvor Hyundai i30 får fem stjerner.

Hyundai

Syvende gang i træk
Endnu en gang har Hyundai præsteret at udvikle en bil, hvor sikkerheden er helt i top. For syvende gang i træk opnår Hyundai topkarakteren fem stjerner i Euro NCAP’s krævende sikkerhedstest – og denne gang går stjernerne til den nye udgave af den populære Hyundai i30. Og det er ikke tilfældigt, at så mange af Hyundai’s biler scorer topkarakter i sikkerhedstesten.

”Sikkerhed er et meget vigtigt parameter, når Hyundai udvikler nye modeller. Målsætningen er ganske enkelt, at modellerne skal være blandt markedets allersikreste. Sådan har målsætningen været i flere år hos Hyundai, og der er foretaget massive investeringer i forskning og produktion for at sikre dette.  Hyundai i30 er den syvende model i træk fra Hyundai, der opnår de maksimale fem stjerner i Euro NCAP’s omfattende sikkerhedstest, så man må i den grad sige, at målet er nået,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S.

Søg brugt Hyundai i30 her!

Sikrest for børnene
Hyundai i30 ligger højt i alle Euro NCAP’s sikkerhedstests, og i kategorien ”børnesikkerhed” scorer den maksimumpoint. Her er blandt andet lagt vægt på, at børn i autostole sidder rigtig godt spændt fast, og at airbaggen i højre side kan slås fra.

Samtidig giver den nye Hyundai i30 rigtig god beskyttelse for voksne og scorer ligeledes 90 % i denne kategori. Det skal blandt andet tillægges den gode beskyttelse mod piskesmældsskader, som bilens hovedstøtter og sæder giver.

Ud over at være én af de sikreste biler i sin klasse er den nye Hyundai i30 en bil med totaløkonomi i topklasse og markedets stærkeste garanti. Vanen tro medfølger Hyundai’s attraktive 5 Års Triple Garanti, som består af 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, 5 års fuld vejhjælp i Danmark samt et tilbud om et årligt sundhedstjek i 5 år til 0 kr.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.