• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. maj 2012 - Volkswagen

Volkswagen lancerer app

Nye dimensioner til Volkswagen up!

Volkswagen præsenterer ny app, hvor brugerne har mulighed for at komme helt tæt på Volkswagen up! i form af oplysninger, designmuligheder og spil. Volkswagen præsenterer ny app, hvor brugerne har mulighed for at komme helt tæt på Volkswagen up! i form af oplysninger, designmuligheder og spil.

Volkswagen

Volkswagen up! 3D Experience
Volkswagen gør nu den lille storsælgende bil up! håndgribelig med ny mobil app, der med Augmented Reality bringer produktet helt tæt på brugeren. Volkswagens nye app med navnet "Volkswagen up! 3D Experience" skal bringe produktet tættere på brugerne. Det sker bl.a. ved, at man via Augmented Reality, kan komme helt tæt på produktet og konfigurere sin egen 3D up! med individuelle farver, fælge og grafik.

"Det er selvfølgelig vores hensigt at give brugerne en anderledes og spændende oplevelse af vores produkt. Vores nye app og hele tankesættet omkring brugen af Augmented Reality i kommunikationen med vores kunder, er baseret på et grundlæggende ønske om at være i tæt dialog med vores kunder. Appen og hele det univers omkring up!, som vi har skabt på vores hjemmeside udspringer af den tendens vi oplever fra vores kunder, som stiller større krav til især de digitale platforme. Og det er ikke kun de unge, som meget naturligt bruger smartphones, iPad og naturligvis internettet. Denne realitet prøver vi at leve op til ved at gøre det sjovt og underholdende at udforske vores nye up! i 3D. Samtidig er det legende let at sammensætte netop drømmebilen - når og hvor det passer vores kunder."

"Scanner man dertil en specielt udviklet annonce med vores app, kører bilen rundt på skærmen og kan udforskes fra alle vinkler. Dette er en nyskabende og spændende måde at opleve et produkt på.", udtaler Volkswagen Danmarks reklamechef Tobias Fuchs, der har været projektmager på appen, der er opstået i samarbejde med EkstraBladet, Intertisement og Subsero.

Søg brugt Volkswagen på Bilpriser.dk

Simpelt Spas
Volkswagens app kan enkelt og hurtigt hentes på http://vw.dk/up-app og såvel Android som Apple smartphones og tablets kan bruges. Annoncen til at se up! køre rundt på skærmen findes her: http://vw.dk/upmarker.
Volkswagen har på hjemmesiden  http://vw.dk/up-spas skabt et helt univers omkring up!. Her kan brugerne ikke blot få fakta om up! men opleve bilen fra alle tænkelige vinkler. Ud over appen, kan man også downloade up! iPad-katalog eller køre ræs i spillet up! Challenge, der ligeledes kan hentes som app, m.fl.

Hvor meget er din brugte bil værd? Vurdér den her!

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.