• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. maj 2012 - BMW

Danskernes fortrukne bil

BMW er danskernes foretrukne bilmærke.

Ifølge FDM’s årlige AutoIndex-undersøgelse er BMW Danmarks bedste bilmærke. Ifølge FDM’s årlige AutoIndex-undersøgelse er BMW Danmarks bedste bilmærke.

BMW

BMW forhandlerne kan igen være stolte af sig selv
Et kvantespring fra en 15. til en 3. plads. Det er danskernes vurdering af BMW’s værksteder ifølge FDM Motors årlige AutoIndex-undersøgelse. I undersøgelsen spørges bl.a. til værkstedets fleksibilitet i forbindelse med garanti, om alt er repareret som aftalt samt generel service.

Men det er faktisk hele oplevelsen hos BMW forhandleren, der er løftet. Der spørges til forhandlerens generelle kundehåndtering, engagement, venlighed og kendskab til produktet. Også her er springet stort. Fra en 11. plads sidste år til en flot 2. plads.
Eftermarkedschef hos BMW Danmark, Jack Ruus, siger: ”Vi tog meldingen fra vores kunder sidste år meget alvorligt. Hos et bilmærke som BMW skal kunderne føle en exceptionel oplevelse hele vejen rundt. Ikke kun ved produktet. Vi har derfor iværksat en lang række tiltag, som kunderne altså har oplevet som en mærkbar forandring”.
Loyalitet er det sidste målepunkt, der samlet set har givet BMW en førsteplads. Her vurderes BMW som nummer ét i fire ud af de seneste fem år.

Find din næste BMW her!

Verdens mest bæredygtige bilmærke syv år i træk
Jack Ruus fortsætter: ”Hos BMW skal alt hænge sammen. Og for 7. år i træk er BMW kåret som det mest bæredygtige bilmærke af Dow Jones Sustainability Index. Det er verdens mest betydningsfulde aktieindeks for virksomheder med fokus på bæredygtig produktion. Det betyder, at selv om BMW opfattes som et sporty bilmærke, er der ualmindelig meget fokus på hele forretningens indvirkning på miljøet. Dette er ikke kun noget, der foregår i udlandet. I Danmark er vi i gang med at miljøcertificere alle vores autoriserede forhandlere. For selv om ordet miljøvenlig er ved at være lidt slidt, er det vigtigt. Vores kunder taler ikke så meget om det. De vil bare have det. Det viser sig i de krav, der stilles fra de store erhvervskunder. Her er ISO-certificering og miljømærkning nu et fast punkt. Vi er naturligvis meget stolte af danskernes bedømmelse af BMW lige nu. For at kunne fastholde pladsen i fremtiden tror vi på, der skal være fokus på helheden.”
ISO-miljøcertificeringen hos de autoriserede danske BMW bilforhandlere er allerede i fuld gang og forventes gennemført senest næste år.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.