• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. januar 2010 - SEAT

Ny SEAT Altea

Danmarkspremiere på de nye SEAT Altea og Altea XL

De nye SEAT Altea og Altea XL har danmarkspremiere og dette fejres med Åben Hus arrangement i hele landet. De nye SEAT Altea og Altea XL har danmarkspremiere og dette fejres med Åben Hus arrangement i hele landet.

SEAT 
Åbent Hus arrangement
Med de nye Altea Ecomotive og Altea XL Ecomotive er den grønne del af SEAT-familien nu komplet. Åbent Hus finder sted hos landets SEAT forhandlere lørdag og søndag d. 16.-17. januar fra kl. 11.00 til 16.00.

Makeover giver skarpere profil
SEAT har givet Altea-modellerne et betydeligt makeover, der giver såvel Altea som Altea XL en skarpere profil og samtidig bibeholder de karakteristiske SEAT-kendetegn: sportslighed udtrykt ved en dynamisk designprofil.

SEAT har bl.a. gjort fronten mere dynamisk, men har valgt at bibeholde det karakteristiske arrow design. Også bagtil har designerne optimeret bl.a. spoiler og baglygter.

Store forandringer i interiøret
De mest iøjenfaldende forandringer har Altea og Altea XL fået i kabinen, hvor interiøret er helt nyt. Man har ikke blot højnet materialevalget markant, hvilket giver en helt ny kvalitetsoplevelse: Såvel nyt multifunktionsrat som helt nydesignet midterkonsol er væsentlige innovationer i Altea og Altea XLs indre. Dertil kommer, at instrumentbordet er blevet redesignet og har fået hvid belysning. Tillige har SEAT optimeret sæderne så de yder optimal ergonomisk kørestilling og de har tillige fået nyt indtræk.

Syv motorvarianter
I alt fås de nye modeller med hele syv motorvarianter spændende fra 1,4 med 85 hk til den populære 2,0 l TDI Common-Rail motor med 170 hk , der som noget nyt nu også kan bestilles til Altea-modellerne. Hermed er motorstøjen reduceret væsentligt, men også forbrug og CO2-udledningen er reduceret markant med common-rail-teknologien. Alle SEATs dieselmotorerne er naturligvis udstyrede med dieselpartikelfiltre. Altea-modellerne fås med hhv. fem eller seks manuelle gear eller med DSG-gearet.

Komplet grøn familie
SEAT har naturligvis også valgt at introducere både Altea og Altea XL i den populære Ecomotive-model med en 1,6 l 105 hk TDI-motor med common-rail teknologi. Ecomotive-modellerne er bl.a. udstyrede med start-stop-teknik, genvinding af bremseenergien og rulleoptimerede dæk. Altea Ecomotive og Altea XL Ecomotive kører begge 22,2 km pr. liter brændstof og udleder blot 119 CO2 pr. km.

Betydeligt standardudstyr
Altea og Altea XL vil blive tilbudt med en flot standardudstyrsliste. Allerede fra basis versionen 1,4 85 hk, vil Altea og Altea XL være udstyret med bla. ABS, ESP, fører- og passagerairbags, side airbags, Isofix, el-ruder foran, el-sidespejle, multijusterbart rat og radio/CD med AUX stik.

Næste trin på udstyrsstigen er Reference-niveauet hvor der bl.a. er tilføjet aircondition, varme i forsæderne, sidespejle larkerede i vognfarven, elruder for og bag samt højdejusterbart førersæde.

Tredje trin på stigen er Style, hvor man yderligere får 2-zoners klimaanlæg, AUX og USB indgang, tågeforlygter, kurvelys, læder-multifunktionsrat og lædergearknob, fartpilot, højdejusterbart fører- og passagersæde samt 16" letmetalfælge.

Fra priser
Prisen for den nye Altea starter allerede ved 199.900 kr. (ekskl. levering).
Den nye Altea Ecomotive fås fra 269.900 kr. (ekskl. levering).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.