• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. januar 2010 - Volkswagen

Store Golf-dage hos VW

Afholdes i weekenden d. 16.-17. januar kl. 10-16

Volkswagen afholder Store Golf Dage med særlig fokus på Golf Variant og Golf VIP. Volkswagen afholder Store Golf Dage med særlig fokus på Golf Variant og Golf VIP.

Volkswagen
Ny Golf Variant til Golf-pris
Volkswagen har netop introduceret den nye Golf Variant på det danske marked og det fejrer importøren ved at klippe en stor bid af prisen.
Den nye Golf Variant kan nu bestilles til almindelig Golf pris. I lighed med Golf har den nye Golf Variant fået helt nyt amatur og nye instrumenter. Bl.a. har Golf Variant fået samme treegede læderrat, der også ses i Passat CC. Ligesom brugerfladen til det nye klimaanlæg er blevet integreret i Golf Variant og Volkswagens bedste radio- og navigationsanlæg tilbydes nu også til Golf Variant.

Variant motorer
Med et bredt udbud af Volkswagens TSI- og TDI-motorer rækkende fra 105 hk til 160 hk er man sikret køredynamik og teknisk topklasse. Alle motorer er Euro-5 godkendt og dieselvarianterne er naturligvis med partikelfilter. De to stærkeste benzinmotorer (122 og 160 hk) og de to turbo-dieselmotorer kan alle bestilles med DSG-gear. Som en særlig nyhed står den nyudviklede 1,2 l turbobenziner nu også på Variant-programmet. Ligesom Golf Variant selvfølgelig også fås i den særligt brændstofbesparende BlueMotion Technology udgave (1,6 TDI m. 105 hk), der kører 23,8 km/l.
Volkswagen tilbyder Golf Variant til Golf-pris i begrænset antal. Hvilken motor og hvilket udstyr man vælger er helt op til én selv.

VIP-modellerne er spækket med ekstraudstyr uden merpris
Volkswagen tilbyder lige nu både Golf Plus og Golf til særligt favorable priser. Volkswagen har udvalgt motorvarianterne 1,4 TSI med 122 hk og den økonomiske 1,6 TDI BlueMotion Technology med 105 hk, som VIP-modeller. 
Hvad enten man er til benzin eller diesel, er der lige nu alle tiders mulighed for at få en ualmindeligt veludstyret Golf eller Golf Plus til minimal pris. Uanset hvilket udstyrsniveau man vælger, bestemmer man selv bilens lakering og indtræk.

Volkswagen tilbyder VIP-modellerne i begrænset antal.

VIP-priser
Golf VIP fra 274.998 kr.
Golf Plus fra VIP 286.998 kr.

Åbent Værksted - få tjekket bilen gratis
Volkswagens værksteder byder samtidig indenfor til et tjek af bilen på husets regning. Du har mulighed for gratis, at få checket lygter, motorolie og væsker, så du kan køre sikkert ud i vinteren. Volkswagens teknikere tjekker alt lys og lygteindstilling og justerer dette om nødvendigt. Viskerbladene kontrolleres og er der behov for nye giver vi 20 % rabat og monterer dem uden beregning. Væsker kontrolleres og efterfyldes, bl.a. kølervæske - frostsikring tjekkes, bremsevæske og motorolie.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.