• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. januar 2010 - Ford Motor Company

Ny Ford Focus i Detroit

Ford, der har succes verden over, viser ny og mere skarp Focus i Detroit

Den Ny Ford Focus er i stil med den ny Mondeo. Den Ny Ford Focus er i stil med den ny Mondeo.

Ford / Bilpriser.dk
Ny Focus i Detroit
Ford, der i modsætning til General Motors og Chrysler ikke modtog statslån og har stor salgssucces verden over, viser den ny Ford Focus som sedan og som hatchback på North American Internatiolan Auto Show (NAIAS). Den er skarpere i designet, mere økonomisk og efter Fords egen mening mere dynamisk, sportslig og vekørende end den nuværende model.

Nye motorer med flere hk og mindre forbrug

Den ny Focus får forbedrede motorer, blandt andet en 2-liters Ti-VCT benzinmotor, der yder 20 pct. mere end de nuværende benzinmotorer og med et 10 pct. lavere forbrug. En ny automatisk 6-gears PowerShift-gearkasse står også foran sin introduktion. Den sparer 9 pct. i forhold til en almindelig automatgearkasse med 4 gear.
Muligvis kommer Ford Focus også som el-bil. Ford oplyser i hver fald i samme pressemeddelelse, at der i 2011 vil blive bygget "et fuldt ud elektrisk køretøj på Michigan-fabrikken beregnet på at blive solgt i USA. Det vil blive selskabets første batteridrevne passager-køretøj".

Produktionen, der starter i slutningen af 2010, skal ske i Saarlouis i Tyskland, Michigan, USA samt Chonqing, Kina. Lanceringen finder sted i starten af 2011.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.