• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. januar 2010 - Opel

Opel Astra snart på gaden

Opel fejrer nytåret med lancering af Opel Astra

I den kommende weekend kan alle bilister prøvekøre den ny Opel Astra. I den kommende weekend kan alle bilister prøvekøre den ny Opel Astra.

Opel
Ny Astra klar
Prøv den ny Opel Astra og vind en HTC Hero telefon. Sådan lyder lokketonerne fra Opel, hvis forhandlere markerer introduktionen af den nye Opel Astra med åbent hus over hele landet i weekenden den 9. - 10. januar.
Her bliver der mulighed for at se nærmere på nyheden, der allerede har vundet de første priser og udmærkelser, blandt andet Det Gyldne Rat, som det tyske magasin Autobild står bag i 26 europæiske lande. I Danmark var den også tæt på at blive Årets Bil i Danmark 2010, men den blev slået på målstregen af VW Polo.

Køb fra 219.900 kr. eller leas for 2.990 kr. om måneden
I forbindelse med åbent hus weekenden får alle, der prøvekører bilen i løbet af weekenden, mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde en HTC Hero smartphone.
Opel Astra kommer i første omgang med fem døre til priser fra 219.900 kr. for Astra 1,4 eller mulighed for privatleasing til 2.990 kr. pr. måned med 20.000 kr. i førstegangsydelse for Astra 1,6 Enjoy inklusive radio, metallak og serviceaftale.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.