• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. november 2009 - Bil Magasinet

Første Škoda Superb Combi

I mandags rullede den første Škoda Superb Combi af samlebåndet i Tjekkiet.

Den ny Škoda Superb Combi er skøn at skue. Den ny Škoda Superb Combi er skøn at skue.

Bilmagasinet.dk
Første Superb Combi
Mandag den 9. november rullede det første eksemplar af den ny Škoda Superb Combi af samlebåndet på fabrikken i Kvasiny, Tjekkiet. Det var en Elegance 2,0 TDI CR 170 DSG i Satin Grey.
Den 484 cm lange Combi overtager Opel Vectras position som en af markedets mest rummelige stationcars. Den har et bagagerum på 633 liter med bagsæderne oppe og 1.865 liter med sæderne slået ned, og fås med tre benzin- og tre dieselmotorer som den eksisterende hatchback-udgave, skriver Bilmagsinet.dk.
Ekstraudstyr omfatter elektronisk parkerings-assistent, der hjælper med parallelparkeringer, eldrevet panoramasoltag og elbetjent bagklap.

Superb vælter sig i hæderspriser
Siden lanceringen af Superb i 2008 har modellen opnået forbløffende succes. Den er blevet begravet i priser og kåringer, og vandt en stortest i Bil Magasinet mod selveste Opel Insignia, Toyota Avensis og bladets forhåndsfavorit i klassen, Mazda 6.
Škoda Superb 2,0 TDI er netop blevet kåret som Årets Campingtrækker 2009 af Dansk Camping Union af en enig jury. Argumenterne er, at den tilbyder en suveræn kombination af motor, transmission og forudsigelige, komfortable køreegenskaber uanset, om man kører kører med let eller tungt påhængskøretøj.

Danske priser på Superb Combi er endnu ikke forhandlet på plads.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.