• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2009 - Hyundai Bil Import A/S

Hyundai i medvind

Hyundai nu på 6. pladsen over danskerne foretrukne bilmærke

Den populære I-serie tegner sig for 90% af Hyundais salg i Danmark. Den populære I-serie tegner sig for 90% af Hyundais salg i Danmark.

Hyundai 
Salg steget med 11%
Siden juli 2009 har Hyundai hver måned overgået de månedlige salgstal fra 2008. Sammenlagt er det blevet til 11 % flere biler i perioden juli-oktober 2009 sammenlignet med sidste år. Det betyder blandt andet, at Hyundai har taget et gigantspring fra en 12. plads i 2008 til en sjette plads i år over danskernes foretrukne bilmærker. 

I-serien hitter
Hyundai’s succes skyldes primært modellerne i den populære i-serie, som tegner sig for ikke mindre en 90 % af salget. I-serien består af Hyundai i10, i20, i30 og i30cw, og samtlige modeller sælges med en af Danmarks allerbedste garantier, nemlig 5 års fuld garanti uden kilometerantal.

Finanskrisen er medvirkende
”Det er tydeligt, at finanskrisen har fået danskerne til at tænke i nye baner. Ude er de store, dyre brændstofslugere, og inde er i stigende grad de små, økonomiske biler. Og netop dér står Hyundai stærkt med modellerne fra i-serien, som er et godt og relevant bud på biler, der giver god værdi for pengene”, udtaler Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai i Danmark.

Også global fremgang 
De positive takter er dog ikke bare et dansk fænomen. Tal fra Hyundai Motor Company i Korea viser, at Hyundai også internationalt har vind i sejlene. Sammenlagt er det globale salg i oktober måned steget med 7 % i forhold til samme måned i 2008, og billedet er nøjagtigt det samme for det globale salg år til dato.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.