• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. november 2009 - Volvo

Volvo S60 i skarp udgave

Den ny Volvo S60 skal appellere til sanserne med et mere sporty design.

Den ny Volvo S60 skal produceres i Belgien. Den ny Volvo S60 skal produceres i Belgien.

Volvo
Ny S60 i 2010
Så har Volvo sluppet de første billeder af den ny S60 ud. I skinnende kobberfarve. Skarp som aldrig før. Og det er bevidst fra Volvos side.
"S60 er mere sporty og dynamisk end nogensinde. Den er modelleret til at røre ved dine sanser. Den ser ud og kører som ingen anden Volvo før den, og dens teknologi vil få dens fører til at føle sig mere tryg og selvsikker bag rattet", siger adm. direktør Stephen Odell fra Volvo, der måske-måske ikke skal sælges til kinesiske Geely.

Kan udstyres med fodgænger-genkendelse
S60 kan udstyres med Volvos fodgænger-genkendelse, hvilket er lidt af et gennembrud på sikkerhedsområdet. Hvis føreren af bilen ikke selv bremser op for en fodgænger på vejen, gør bilen det selv.
S60 får premiere på Geneva Motor Show i marts 2010, og produktionen starter på fabrikken i Gent i Belgien i forsommeren 2010, oplyser Volvo.
"S60 er til folk, der ønsker appel til sanserne, et sporty design og dynamiske køregenskaber. Volvo tror på at have et stærkt kort på hånden til denne købergruppe", mener direktøren.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.