• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. november 2009 - Bella Center

Biludstilling i marts

Biler i Bella kommer igen i dagene 18. til 20. marts 2010.

Biler i Bella er tilbage i marts 2010. Biler i Bella er tilbage i marts 2010.

Bella Centret
Biler i Bella
Efter et år uden biludstilling i Herning, vil der sikkert være et opsparet behov for at se på nye biler, og det får man muligheden for i dagene 1.8 til20. marts i Bella Center i København. For da slår Bella Center portene op til publikumsudstillingen Biler i Bella.

Bilsalget ikke katastrofalt
"Man kan vel sige at bilbranchens trodser krisen og viser ikke blot biler og udstyr, men også tro på fremtiden", siger udstillingschef Søren Lindquist.
"Salget af biler var i september i år 19 procent lavere end ved samme tid sidste år. Men styrtdykket ser ud til at være stoppet, og der blev trods alt solgt 10.000 biler i september. I USA er salget af biler ligefrem steget dette efterår. Der er med andre ord flere gode tegn, der får branchen til at spå om bedre tider", påpeger Søren Lindquist.
"Finanskrisen har gjort ondt på bilbranchen. Men meget tyder på, at bunden er nået, og at branchen har genfundet vejgrebet. Så alt tegner til en både stor og flot udstilling", bebuder Søren Lindquist.

Også en sektion med motorcykler
Biler i Bella nøjes næste år ikke med de firhjulede. Som noget nyt får udstillingen også en stor sektion med motorcykler samt mc tilbehør og udstyr. Biler i Bella afholdes i dagene 18. til 21. marts 2010

Fik du også læst:
Stor interesse for Sondergaard på Biler i Bella
Udstillingens hjemmeside:
www.bileribella.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.