• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. september 2009 - Autoteket

Superb Combi er klar

Škoda Superb Combi får verdenspremiere på IAA i Frankfurt.

Škoda Superb Combi - de første billeder fortæller om en stor bil. Škoda Superb Combi - de første billeder fortæller om en stor bil.

Autoteket
Endelig kommer combi'en
Trods masser af værdi for pengene og masser af Audi-emblemer på motordelene har Škoda Superb haft det lidt svært i Danmark. Designet er specielt, og priserne er deroppe, hvor de almindelige Škoda-ejere ikke kan eller vil være med. Og navnet Škoda har altså svært ved at fænge i direktørkredse. Men nu kommer Škoda Superb Combi endelig - den præsenteres på IAA i Frankfurt, fortæller Autoteket.dk - og efter det netop frigivne "skyggebillede" at dømme, bliver det en smuk og rummelig stationcar. Kan den sælges ca. 40.000-50.000 kr. billigere end VW Passat, vil Bilpriser.dk gerne vædde på, den bliver en succes herhjemme.

Vil kunne fås med sparedieselmotor med 105 hk

Škoda fortæller ikke meget om den ny stationcar Men der kommer mere om pris, hestekræfter, leveringstidspunkt og motorstørrelser senere, loves det. Men det forventes at Superb Combi får de samme motorvarianter som limousinen. Den leveres med tre motorvarianter i benzin fra 125 til 260 hk og tilsvarende tre varianter i dieseludgaven fra 105 til 170 hk.
Indtil videre er Superb-generationen siden sin introduktion for godt et år siden solgt i mere end 42.000 enheder verden rundt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.