• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. august 2009 - Starmark

Starmark trodser krisen

Starmark åbner filial i Ishøj i den kommende weekend.

Daimler Biler/Starmark åbner nyt bilhus i Ishøj. Daimler Biler/Starmark åbner nyt bilhus i Ishøj.

Motor-Magasinet
Starmark trodser krisen
Daimler Biler/Starmark, som forhandler brugte kvalitetsbiler, især af mærket Mercedes-Benz, trodser krisen og åbner ny afdeling i Ishøj 1. september, skriver Motor-Magasinet.

60 biler og to sælgere

"Den nye filial giver naturligvis - lige som de andre afdelinger - mulighed for at se og prøve en tilkørt Mercedes-Benz fra Daimler Biler/Starmark, og vi vil altid have et udvalg på 60 biler og to sælgere til rådighed for kunderne", lover Kim Melsen fra Mercedes-Benz Starmark.
Bilhuset i Ishøj vil give kunderne mulighed for at få overblik over samtlige biler i butikken, som derefter kan skaffe netop den model, farve eller årgang kunden er ude efter.

Benhård tjekrunde med 130 punkter
"Bilerne er attraktive ikke bare på grund af de særdeles fordelagtige priser, fordi en anden har taget den første store afskrivning. Men også på grund af den høje kvalitet. Alle bilerne har været igennem en benhård tjekrunde på 130 punkter og er klargjort efter alle vores regler. Desuden giver vi også 30 dages ombytningsret på alle vores biler", forklarer Kim Melsen.

Ekstraudstyr for 80.000 kr. uden beregning
I forbindelse med åbningen af Daimler Biler/Starmark i Ishøj har man et ekstra godt tilbud på en række biler, nemlig ekstraudstyr for 80.000 kroner. Tilbuddene omfatter 21 udvalgte Mercedes-Benz modeller fra A-, B-, eller C-Klassen, oplyser Kim Melsen.

----------------------------------------------------------------------------------------------

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.