• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. august 2009 - FIAT

Panda ned med 3.000 kr.

Fiat Panda går som varmt brød. En prisnedsættelse skal nu booste salget yderligere.

Det strømmer ud med Panda'er til de europæiske forbrugere. Det strømmer ud med Panda'er til de europæiske forbrugere.

FIAT
Panda går som varmt brød
Fiat Panda går som varmt brød over hele Europa. Henover sommeren har flere Fiat-forhandlere i Danmark sågar oplevet at have udsolgt af den populære lille bil, men der er nye Panda'er på vej, og de er tilmed nu billigere end tidligere, oplyser importøren.

Prisen på Panda Ciao sættes ned med 3.000 kr.

Fiat har sænket prisen på to modeller af Fiat Panda, og du kan nu få fingre i en Panda Ciao for kun 99.990 kr., der før kostede 102.990 kr. Man kan også købe en en Panda Dynamic til 112.990 kr. Begge er udstyret med den økonomiske og miljøvenlige 1.2 ECO-motor, og de har begge ESP som standard.

Panda er en af Fiats mest poulære modeller
Fiat Panda er en af den italienske bilproducents mest populære biler, og det er der flere gode grunde til:
”Kunderne er vilde med Fiat Panda, fordi den er lille og nem at komme rundt med. Samtidig har den fem døre, en stærk og økonomisk motor samt ESP, seks airbags og en virkelig god rummelighed i forhold til bilens størrelse,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Den årlige vægtafgift er nu nede på 510 kr. om året

Fiat Panda 1.2 ECO er en særdeles økonomisk bil. Ikke nok med at den er billig i anskaffelse, den kører også hele 20 km på literen ved blandet kørsel takket være ECO-motoren, der netop er udviklet med henblik på at sænke brændstofforbrug og CO2-udslip. I den forbindelse er aerodynamikken, gearkassen og dækkenes modstand blevet optimeret. Takket være det lave forbrug er bilens årlige vægtafgift nu helt nede på kun 510 kr.

Kunderne er meget omkostningsbevidste lige nu
”Vi ser i øjeblikket to stærke tendenser blandt kunderne. Dels er de mere omkostningsbevidste, dels er mange af dem meget opmærksomme på miljøet og har derfor fokus på, hvor langt bilen kører på literen, og hvor meget CO2 den udleder. I forhold til disse tendenser er Fiat Panda et helt oplagt bilvalg, fordi den både er økonomisk og miljøvenlig,” siger Steffen Holm.
De lavere priser på Fiat Panda sker takket være en afgiftsnedsættelse pga. det sænkede brændstofforbrug i forbindelse med den optimerede ECO-motor.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.