• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. juli 2009 - Renault

Renault vil i el-førertrøjen

Renault satser hårdt på elbiler og åbner specialsite om emnet

Renault EZ - Renault satser på at få el-førertrøjen. Renault EZ - Renault satser på at få el-førertrøjen.

Renault
Specialsite om elbiler
Renault er i fuld gang med udvik lingen af elbiler og spørgsmålene fra forbrugerne er mange. Svarene findes nu på en speciel hjemmeside, som fortæller om Renaults strategi og løfter sløret for de kommende elbilers præstationer.

Viser fire nye elkøretøjer i Frankfurt i september
Renault vil være verdens førende producent af elbiler. Og på den kommende biludstilling i Frankfurt i midten af september viser Renault fire nye elkøretøjer, der alle vil være til salg om senest 2½ år.
Inden vi løfter sløret for de kommende elbiler, vil det på hjemmesiden www.renault-ze.com være muligt at finde svar på de mange spørgsmål, der relaterer sig til elbiler. Hvad de kommer til at koste, hvor langt de kan køre på en opladning, og hvor store motorer bilerne kommer med, samt meget meget mere.

Renault vil være førende elbil-producent
Interessen for elbiler er enorm og Renaults strategi er at blive den første og den førende bilproducent, der masseproducerer og sælger elbiler. Danmark bliver det første land i Europa, hvor elbilerne kommer til salg, og det vil ske gennem vort eksisterende Renault-forhandler netværk.
Det sker i løbet af 2011, og her vil det være muligt at købe både vare-og personvogne. Varevognen vil være en Renault Kangoo EV, mens personbilerne vil være Renault Mégane Sedan, og en helt nyudviklet bil, der udelukkende kan køre på el. Hvad den kommer til at hedde er endnu uvist, men der bliver tale om en 5-personers bil med en længde på omkring fire meter.

Batterifabrikker i Portugal og England

Kernen i elbilerne er lithium-ion batterier, og Renault-Nissan har netop meddelt, at de har vedtaget at bygge fabrikker til produktion af batterierne i henholdsvis Portugal og England. Hvor fabrikken i Portugal skal ligge er endnu ikke besluttet, mens den engelske fabrik placeres i Sunderland, hvor Nissan allerede har bilproduktion.   





BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.