• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juni 2009 - Volkswagen

VW-titel til Vejgaard A/S

A. V. Vejgaard A/S er kåret som Årets Volkswagen-forhandler - igen.

Medarbejderne hos A. V. Vejgaard A/S i Ringkøbing har grund til at være stolte. Medarbejderne hos A. V. Vejgaard A/S i Ringkøbing har grund til at være stolte.

Volkswagen
Årets Volkswagen-forhandler 2009
 A. V.Vejgaard A/S er kåret som Årets Volkswagen-forhandler - igen!
Volkswagen importøren, Skandinavisk Motor Co. A/S, kårer hvert år Årets Volkswagen-forhandler. I år blev det A. V. Vejgaard A/S i Ringkøbing - igen. Det er nemlig tredje gang indenfor de 14 år, Årets Volkswagen-forhandler er kåret, at sejren går til A. V. Vejgaard A/S, samtidig er det andet år i træk.

Kræver vedholdenhed og omhu
"Ét er at blive valgt til Årets Volkswagen-forhandler. Det er det vanskeligt nok at opnå, for kravene er mange og strenge. Men at blive det for tredje gang er en præstation. Det forudsætter både konsistens og konsekvens i måden at drive forretning på og agere på og motivere på i forhold til medarbejdere og - ikke mindst - til kunder. At gennemføre det år efter år forudsætter en vedholdenhed og omhu, som er normsættende. Det er dét, A. V.Vejgaard A/S har gjort - igen!. lyder det fra SMC.

Fest for de ansatte efter sejren
For at opnå den ærefulde titel skal en forhandler nå en lang række målepunkter med tilfredsstillende resultat. De ligger indenfor ni hovedområder, som vedrører investeringer, markedsføring, indtjeningsevne, salg og markedsandele. Men hele tre af de hovedområder, der skal scores højeste point på for at nå frem til at vinde titlen, handler om kundetilfredshed.
"Uden et særdeles velfungerende teamwork og dedikerede medarbejdere ville sådan et niveau aldrig kunne nås, og slet ikke kunne fastholdes igennem årene", udtaler den stolte ejer A. C.Vejgaard.
Det glæder ham derfor også, at der med til den ærefulde titel følger en fest for alle ansatte i forretningen.  

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.