• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juni 2009 - Bilpriser.dk

Østeuropa lukket land

Det er næsten umuligt at leje biler til kørsel i Østeuropa. Husk at læse det med småt.

Det er billigt at leje minibusser i Tyskland, men man må ofte ikke køre til Østeuropa. Det er billigt at leje minibusser i Tyskland, men man må ofte ikke køre til Østeuropa.

Bilpriser.dk
Måtte ikke køre til Polen
Som omtalt i sidste uge, kan der ifølge Bilpriser.dk være penge at spare ved at leje en minibus til ferien, hvis man er så mange, at man ikke kan være i én bil. Men man kan også komme galt af sted, fortæller en læser.
"Det er fuldstændigt rigtigt, at det er en god ide at leje minibus eller bil i Flensburg til ferien. Men... vi stod seks personer hos Avis i Flensburg lørdag morgen den 13. juni 2009 og kontrakten og en Mercedes-Benz Vito stod klar. Vi blev så spurgt hvor vi ville køre hen og svarede at vi skulle til Polen. Herefter fik vi at vide at det kunne der ikke være tale om”, fortæller Uffe Sletting fra Hjallerup.
Han skulle på ferie i Polen med to venner fra Sjælland, to fra Trekantområdet og en fra Nordjylland.

Stjålne biler dukker ikke op igen

"Ingen af de større udlejningsfirmaer ønsker, at deres biler kører til de tidligere østlande og Italien, da de ikke forventer at få bilerne retur ved eventuelt tyveri, fik vi at vide. Der var intet at gøre og vi måtte efterfølgende køre til Polen i tre halvgamle gulplade-biler. Turen forløb fint og vi fik alligevel en kanon tur”, fortæller Uffe Sletting.
Han opfordrer til, at vi i det mindste får fælles regler inden for EU.
Moralen er: Læs det med småt, når du lejer bil, opfordrer Bilpriser.dk.


Læs også Lej minibus og spar

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.