• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juni 2009 - Chevrolet

Chevrolet skifter gear

Ny model skal trodse finanskrisen

Ny Chevrolet Cruze i Danmark Ny Chevrolet Cruze i Danmark

Chevrolet
Åbent hus i hele landet
Den 20. og 21. juni fra kl. 11-16 holder Chevrolets 55 forhandlere over hele landet åbent hus med lanceringen af modellen Cruze.

Ny model til nye tider
”Tiden er ikke længere til, at firmabilen er det samme køb som en ministerbil, eller at den rummelige familievogn koster spidsen af en jetjager. Med det i baghovedet ser vi hos Chevrolet frem til introduktionen af den nye Cruze”, siger Dorthe Elimar Arvin, pressechef i Chevrolet Danmark. 
Ambitionerne om en markedsandel på 5 procent i 2012 forventer Chevrolet i Danmark, at den nye Cruze vil få stor indflydelse på.

Priser fra 209.995 kr.
Den nye Cruze starter på 209.995 kr. og for de penge får forbrugerne, ifølge Dorthe Elimar Arvin, meget bil, sikkerhed og udstyr.
Cruze appellerer til familien såvel som firmabilbrugere, der har brug for en jobbil, og som ikke ønsker at gå på kompromis med størrelse, kvalitet og køreegenskaber.

Fakta om Chevrolet Cruze

Rummelig
Cruze har en akselafstand på 2685 mm, en bredde på 1795 mm og en længde på 4597 mm og er dermed bredere og længere end de fleste konkurrenter i klassen.

Udstyr
Standardudstyr på 1.6 liters benzin LS, der fås til kr. 209.995,-, kan bl.a. nævnes aut. klimaanlæg, 16” alu-fælge, baksensor, regnsensor og ratbetjent radio/CD. I 1.8 LT-modellen får man tilmed cruise control, fuld læderkabine, 17” alu-fælge og navigationsanlæg til en pris på kun kr. 249.995,-.

Sikkerhed
Stærk sikkerhedskonstruktion og kommer med blandt andet seks airbags og ESP, der giver en forventning til højeste score i alle større crash tests.

Power
Cruze leveres også med to kraftfulde 2.0 liters 16-ventilede dieselmotorer med variabel turbo, der yder hhv. 125 hk og 150 hk og har et drejningsmoment på hhv. 300 Nm og 320 Nm ved 4000 omdr/min. Selvrensende partikelfilter er standard på begge dieselmodeller.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.