• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. juni 2009 - Toyota

Trendy bybil fra Toyota

Toyota Urban Cruiser skal appellere til den stilsikre bilist

Den nye Urban Cruiser er et nyt bud på moderne, trendy og miljørigtig mobilitet. Den nye Urban Cruiser er et nyt bud på moderne, trendy og miljørigtig mobilitet.

Toyota
Urban Cruiser fra Toyota
Den nye Urban Cruiser fra Toyota er et helt nyt bud på moderne, trendy og miljørigtig mobilitet.
Toyota Urban Cruiser er en bil, som skiller sig ud og appellerer til den stilsikre bilist. Det er en robust udseende og kompakt bil, der smutter ligeså nemt rundt i byen som den sikkert og komfortabelt tilbagelægger kilometer på motor- og landevejen.

Både to- og firehjulstræk
Ved at anvende Toyota Optimal Drive er udledning af CO2, og andre skadelige stoffer fra bilens udstødning, reduceret til et meget lavt niveau, og Urban Cruiser er en oplagt løsning for den kraftigt stigende gruppe af kunder, der efterspørger de mindre, fleksible og miljørigtige biler.
I Danmark forventes det, at størsteparten af Urban Cruiser vil blive solgt med tojhjulstræk, men for dem som ønsker endnu bedre kontakt til vejen i vådt, fedtet eller glat føre, er der også mulighed for at vælge en version med firehjulstræk.

Miljørigtig stop- og start teknologi
Bilens 1,3 liters benzinmotor har 101 hestekræfter og kører i gennemsnit 18,2 km/l og er forsynet med Toyotas avancerede og miljørigtige stop og start teknologi som standard. Teknologien betyder, at bilens motor automatisk slukker, når bilen holder stille i en kø, for rødt lys eller lignende. Samlet set betyder det, at bilens gennemsnitlige udledning af CO2 begrænses til 129 g/km, hvilket betyder at den halvårlige grønne ejerafgift kun udgør 510 kr.
Dieseludgaven fås med både to- og firehjulstræk og yder 90 hestekræfter fra en 1,4 liters motor, der er forsynet med diesel partikelfilter. Dieselversionen med tohjulstræk kører 22,2 km/l i gennemsnit, og CO2-udledningen er på 118 g/km. Versionen med firehjulstræk kører i gennemsnit 20,4 km/l og udleder 130 g/km CO2, hvilket er blandt de laveste værdier overhovedet for en bil af denne type med firehjulstræk.

Masser af udstyr og sikkerhed
Standardudstyret fra udstyrsversionen T1 omfatter multiinformationsdisplay med oplysninger om udetemperatur, brændstofforbrug mv., gearskifteindikator for miljørigtig kørsel, 7 airbags, sikkerhedsselealarm for alle fem pladser, antiudskridningssystemet VSC og Traction Control, elruder, sædevarme, fjernbetjent centralås, radio med CD og seks højttalere m.v.
I udstyrsversionen T2 får man ydermere bl.a. aircondition, læderrat og -gearknop, 16 tommer alu-fælge, tågelygter og i T3 udvides udstyrslisten med nøgleløs betjening, bakspejl med automatisk nedblænding, mørktonede ruder, specielle ”sterling silver” alufælge samt særligt indtræk.

Fast tilbagekøbspris efter 3 år
Urban Cruiser er omfattet af Toyotas tre års garanti/100.000 km, og derudover er der 3 års garanti på lakfejl og 12 års garanti mod gennemtæring. Foretages bilens serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted, er der automatisk tilknyttet en autohjælpforsikring, som dækker i hele Europa.
Købes bilen med en Toyota Flex aftale, kan kunderne opnå endnu større tryghed. Her får kunden nemlig tilbudt en fast tilbagekøbspris på sin bil efter 3 år. Det står kunden frit for, om han eller hun vil benytte sig af tilbuddet om tilbagekøb efter udløbet af de tre år, men den ekstra tryghed er en gratis mulighed.
Urban Cruiser lanceres hos landets Toyota-forhandlere i weekenden den 6.-7. juni og fås til priser fra 199.992 eksklusive levering og eventuel metallak.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.