• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. maj 2009 - Damiler Biler

Fordele for brugtbilejere

Krisen får værkstederne til at tænke kreativt. MB-ejere kan nu få billig service

Hos Daimler Biler vil man fastholde værkstedskunderne, også efter det fjerde år. Hos Daimler Biler vil man fastholde værkstedskunderne, også efter det fjerde år.

Daimler Biler
Nyt fordelsprogram til brugtbilejerne
Hvis man er ejer af en mere end fire år gammel person- eller varebil fra Mercedes, Chrysler, Jeep eller Dodge, er der gode nyheder. Daimler Biler giver nu kunderne flere fordele, og det er smart branding midt i et presset marked, vurderer forbruger­adfærds­ekspert.
Daimler Biler AS introducerer nu fordelsprogrammet 4-PLUS, der giver kunderne 20 procent rabat på arbejdslønnen og 10 procent nedslag i prisen på originale reservedele. Herudover får kunderne gratis tilstandstjek af bilen og gratis kontrol af dækkene.

Gratis kontrol med bilen
”Skal bilen have service eller repareres, koster det nu 20 procent mindre på arbejdslønnen. Desuden bliver originale reservedele, som har høj kvalitet og holder længere, 10 procent billigere. I modsætning til kunder med nye biler, hvoraf mange er leaset med service og reparationer inkluderet i leasingaftalen, mærker kunder med ældre biler mere til reparationsudgifterne. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde vore nye og eksisterende kunder et eksklusivt fordelsprogram til biler over fire år,” fortæller adm. direktør hos Daimler Biler AS, Per. V. Rasmussen.

Mange kunder falder fra efter fire-fem år

Daimler Bilers analyser viser, at frafaldet af kunder typisk sker efter fire-fem år, og at nogle bilister søger til uautoriserede værksteder, når bilen er over garantiperioden. Bilforhandleren har udviklet fordelsprogrammet for at fastholde disse kunder.
Per V. Rasmussen påpeger, at Daimler Bilers mekanikere er specialister i de pågældende biler, og at forhandlerne arbejder med det sidste nye specialværktøj og diagnoseudstyr, og det giver en hurtig og effektiv screening af bilerne.
”Med 4-PLUS tilbyder vi løbende vore kunder gratis tilstandstjek af bilen, ligesom vi betaler synsgebyret, hvis bilen er klargjort hos os. På den måde kan man tage mindre fejl i opløbet, inden de udvikler sig til mere graverende fejl, der kræver større reparationer,” siger Per V. Rasmussen.

Krisen god for forbrugerne

Ekspert i forbrugeradfærd Eva Steensig, Lighthouse Copenhagen, fortæller, at forbrugerne i øjeblikket generelt nyder flere og flere fordele hos virksomhederne, bl.a. fordi den økonomiske krise skærper konkurrencen.
”Mange virksomheder sænker i øjeblikket priserne for at øge salget på kort sigt. Men vi oplever også, at rigtig mange virksomheder indgår alliancer med andre virksomheder for sammen at skabe et unikt produkt og differentiere sig i forhold til konkurrenterne. Senest har Applus+ Bilsyn introduceret et halvt års gratis vejservice hos Dansk Autohjælp og et halvt års gratis dækforsikring hos Codan, og på den måde får kunderne en række fordele i det samme produkt. Samlet set er virksomhederne blevet mere kundeorienterede og bedre til at afdække og opfylde kundernes behov,” siger Eva Steensig. Den slags er smart branding i en krisetid.
”Vi oplever, at vores kunder i høj grad efterspørger service i kombination med kvalitet – og til en fordelagtig pris. Et krav som 4-PLUS-programmet netop opfylder, fordi det er så enkelt og gennemskueligt for forbrugeren”, siger Per. V. Rasmussen.

Daimler Biler AS, der er ejet af importøren Mercedes-Benz Danmark AS, har afdelinger i Herlev, Hillerød, Hørsholm, Greve og København S. Foruden Mercedes-Benz forhandler Daimler Biler også smart, Chrysler, Jeep og Dodge.
 

Daimler Bilers fem fordele

-          20 procent rabat på arbejdslønnen

-          10 procent rabat på originale reservedele

-          To års garanti på originale reservedele

-          Gratis tilstandstjek af bilen

-          Gratis tjek af dækkene.

-          Daimler Biler betaler synsgebyret, hvis bilen klargøres hos dem.

 

 



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.