• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. april 2009 - Renault

Hidsig Clio Renault Sport

Clio Renault Sport har 203 hk og spæner 225 km/t

Clio Renault Sport - ryk til højre, hvis du ser den i bakspejlet. Clio Renault Sport - ryk til højre, hvis du ser den i bakspejlet.

Renault
Clio Sport suger sig til vejen
Om Clio Renault Sport - og det hedder den faktisk - nogensinde kommer til Danmark, er det ikke til at sige. Men derfor kan man jo godt drømme lidt om den frække, sporty franskmand, som Renault netop har præsenteret.
Nogle nøgletal: 2-liters benzinmotor, 203 hk ved 7.100 o/m, drejningsmoment på 215 Nm ved 5.400 o/m, 0-100 km/t på 6,9 sekunder, 225 km i timen - 10 mere end forgængeren samt 12,2 km på literen. Det er faktisk også bedre end forgængeren. 0,7 liter mindre pr. 100 km, for at være præcis.

Recaro-sæder og Brembo-skivebremser

Som det sig hør og bør for en sportsmodel, har den Recaro-sæder, alu-pedaler og nogle mægtige Brembo-skivebremser på alle fire hjul. Den har 6 tætliggende gear, motoren topper først ved 7.500 o/m, og en ny split-front sørger for, at køleren får masser af luft, og at bilen suger sig til vejen. Det hjælper nogle "vinger" også med til. Clio Renault Sport fås også i en "civil" udgave for dem, der ikke ønsker det agressive look. Den ser mere anonym ud, men den er 36 kg lettere, så det er faktisk den, der har det det bedste kg/hk-forhold. Farverne har tjekkede navne som Alien Green, Monako Blue, Sirius Yellow, Makaha Grey, Platine Grey, Deep Black, Dynamo Blue og Toro Red.
Ifølge Renault er Clio Sport den mest populære sports-hatchback med 70.000 solgte i tidens løb.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.