• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. april 2009 - Applus+ Bilsyn

Tjek bilen inden ferien

Gør din bil klar til en længere køretur i foråret

Hvis du vil undgå, at motoren brænder sammen på ferien, er det en god idé at tjekke sin bils tilstand inden kør-selv-ferien. (Foto: Colourbox.com) Hvis du vil undgå, at motoren brænder sammen på ferien, er det en god idé at tjekke sin bils tilstand inden kør-selv-ferien. (Foto: Colourbox.com)

Applus+ Bilsyn

Planlægger du køreferie?
Påskeferien står for døren, men også de mange andre fri- og helligdage i foråret falder som perler på en snor i løbet af de kommende små to måneder. Planlægger du at køre på ferie, er det vigtigt, at din bil er i stand til at klare strabadserne.

Ferietjek
Derfor anbefaler synsvirksomheden Applus+ Bilsyn et ferietjek af dit køretøj, så du undgår situationer, hvor bremserne på bilen svigter under campingferien i alperne, eller at motoren får uoprettelige skader, når den møre tandrem brister.

De fagfolk der udfører attesten, kender din bils svagheder, og kan derfor grundigt gennemgå motoren, bremserne, hjulophænget, el-anlægget, udstødning/luftforurening, tandrem, oliestand, rust og meget andet. De erfarne synsmedarbejdere finder eksempelvis svagheder som gamle kølerslanger, som det vil være fornuftigt at skifte ud inden ferieturen.

Forsikring og vejhjælp en gratis del af ferietjekket
Netop nu giver det ekstra god mening, at få tjekket din bils tilstand da Applus+ Bilsyn, Falck og Codan Forsikring har indgået et samarbejde. Får du foretaget en TilstandsAttest på din bil hos Applus+ Bilsyn, får du automatisk mulighed for seks måneders vejhjælp hos Falck og seks måneders dækforsikring hos Codan – begge dele ganske gratis og uden yderligere binding.

Få overblik over bilens stand
- Ved en TilstandsAttest får bilejerne klart overblik over bilens stand, så de kan nå at sætte ind i tide med vedligeholdelse, inden fejl og mangler udvikler sig til reparationer eller ulykker. På samme måde bliver bilejernes incitament for at få repareret eller udskiftet beskadigede og tilskadekomne dæk øget med dækforsikringen. Skulle uheldet alligevel være ude, sikrer autohjælpen bilisterne assistance over hele landet,” siger adm. direktør for Applus+ Bilsyn, Arne Willerslev-Legrand om ferietjekket.

Pris for attest: Fra 200 kr.
Synsvirksomheden giver netop nu bilejere over hele landet mulighed for at få foretaget attesten for kun kr. 200,- i forbindelse med syn, mens det også er muligt få den uvildige rådgivning uden syn til kr. 400,-, så din bil er helt klar til den kommende ferietur.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.