• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. marts 2009 - Fiat Danmark

Fiat Grande Punto Blue&Me

Kampagneversion til enestående pris

Fiat Grande Punto Blue&Me Fiat Grande Punto Blue&Me

Fiat 
Blue&Me
Fiat lancerer nu en specialversion af en deres største succeser; Grande Punto Blue&Me. Grande Punto Blue&Me er en femdørs Grand Punto udstyret med den økonomiske 77 hestes 1,4 liters benzinmotor.

Intropris: 132.990 kr.

Fiat Grande Punto Blue&Me har dertil masser af ekstraudstyr som standard, og så introduceres den med en prisfordel på over 20.000 kr.

Grande Punto repræsenterer noget af det ypperste inden for både køreegenskaber og design. Med sidste års facelift blev den populære bil endnu mere attraktiv, og nu sætter Fiat endegyldigt trumf på ved at introducere Grande Punto Blue&Me til kun 132.990 kr., hvilket er mere end 20.000 kr. mindre end den vejledende udsalgspris på Grande Punto.

Fiat eco:Drive-software
Med alt det nyeste Blue&Me-software har chaufføren i den nye Grande Punto et hav af muligheder. Du har Bluetooth® håndfri mobiltelefoni til gavn for sikkerheden, og du kan lytte til al din yndlingsmusik, som du ved hjælp af din computer kan overføre til det specielle eco:Drive USB-stik, der følger med Grande Punto Blue&Me. Derudover kan systemet enkelt og gratis udstyres med Fiats eco:Drive-software, der registrerer data om din kørsel, som efterfølgende kan overføres til din hjemmecomputer via et USB-stik. På din computer giver eco:Drive-programmet dig forslag til, hvordan du kan optimere din kørsel med henblik på at spare brændstof til gavn for både din pengepung og miljøet.

Fem stjerner i Euro NCAP
Sikkerhedsmæssigt står Grande Punto Blue&Me stærkt med fem stjerner ud af fem i Euro NCAP. ESP følger også med som standardudstyr – ligesom Hill-Holder, der bidrager til en lettere start op ad bakke. Det er med andre ord en bil med solide og gennemtestede køreegenskaber, et stilrent og sporty design samt en supermoderne teknologi.

Kåret til det mest miljøvenlige bilmærke
Endeligt skal det nævnes, at Fiat netop for andet år i træk er blevet kåret som det mest miljøvenlige bilmærke i Europa af den uafhængige instans JATO. Så der er mange gode grunde – også miljømæssige – til at køre Fiat!

Den nye Fiat Grande Punto Blue&Me kan opleves netop nu hos forhandlerne rundt om i hele landet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.