• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. marts 2009 - Hyundai Danmark

Hyundai PrivatLeasing

- slut med bekymringer om værditab og værkstedsregninger

Hyundai i30 1.6 CRDI classic (90 HK) for 1.995 kr./måned Hyundai i30 1.6 CRDI classic (90 HK) for 1.995 kr./måned

Hyundai 
Privatleasing er populært
Privatleasing af biler bliver mere og mere populært. Ifølge leasingselskabernes interesseorganisation, Finans og Leasing, nåede antallet af privatleasede biler op på 5.622 i 2008 – en stigning på hele 287% i forhold til 2007.

Attraktivt alternativ
Som følge af finanskrisen vil privatleasing også fremadrettet være et attraktivt alternativ til køb af bil, fordi forbrugeren i høj grad har behov for at kende sine eksakte månedlige udgifter og undgå pludselige økonomiske ”overraskelser” som eksempelvis høje værkstedsregninger. Dertil kommer, at mange forbrugere oplever store værditab, når privatbilen skal videresælges – et værditab som helt forsvinder ved privatleasing.

Nyt og attraktivt leasingprodukt
Hyundai PrivatLeasing er et nyt og attraktivt leasingprodukt fra Hyundai. Netop nu kan forbrugerne lease en Hyundai i30 1.6 CRDi classic med 90 HK for kun 1.995 kr. per måned. Prisen inkluderer serviceomkostninger (med undtagelse af dæk, grøn ejerafgift og forsikring) og forudsætter en aftaleperiode på 24 måneder, op til 15.000 km årligt og en førstebetaling på 19.375 kr. inkl. leveringsomkostninger.

Årets bedste køb
Hyundai i30 1.6 CRDi classic med 90 HK blev i starten af måneden kåret som Årets bedste køb blandt biler i den lille mellemklasse af bilpriser.dk. At bilen har Danmarks bedste totaløkonomi skyldes blandet andet, at den kører hele 22,2 km/l (blandet kørsel jf. EU-norm).

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.