• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. februar 2009 - Mitsubishi

Gratis Lancer-service

Køb en Mitusbishi Lancer og få gratis service i tre år eller rabat.

Gratis service eller rabat - Lancer-købere bestemmer selv. Gratis service eller rabat - Lancer-købere bestemmer selv.

Mitsubishi
Mitsubishi Lancer med serviceaftale i prisen eller 10.000 kr. i rabat.
Lige nu og frem til 31. marts 2009 tilbydes kunder, der køber en ny Mitsubishi Lancer, en treårig og 60.000 km serviceaftale uden merpris. Er det ikke interessant, kan man i stedet vælge at få 10.000 kr. i rabat på en ny Lancer, oplyser importøren.

Serviceaftale til en værdi af ca. kr. 15.000

Ingen udgifter til vedligeholdelse og serviceeftersyn de første tre år. Det er hvad Mitsubishi tilbyder deres kunder ved køb af en ny Lancer fra nu og frem til 31. marts 2009. En sådan serviceaftale har en værdi af ca. kr. 15.000. I skemaet herunder vises, hvad en serviceaftale dækker.

Få fast servicebudget i op til 7 år.
Der kan tegnes serviceaftaler på hele Mitsubishis modelprogram. Og serviceaftalen i ovennævnte tilbud kan også udvides med flere år mod betaling. En serviceaftale kan tegnes for minimum 3 år og 30.000 km eller maksimalt 7 år og 200.000 km på alle Mitsubishi modeller. Bilen må på tegnings-tidspunktet være maksimalt 13 måneder gammel og ikke have kørt mere end 30.000 km.

Fast pris på service op til 200.000 km
”Jeg kan ikke komme i tanke om ret mange ting, du fast kan budgettere 7 år frem i tiden. Mitsubishi giver faktisk en reel prisgaranti på arbejdsløn, reservedele og almindelig vedligeholdelse i forbindelse med autoriseret service på din bil i op til 7 år eller 200.000 km. Det er ret enestående”, udtaler servicechef hos Mitsubishi Danmark, Volker Nitz. Og som en ekstra bonus er der så heller intet at diskutere angående kvaliteten af vedligeholdelsen, når bilen på et tidspunkt skal udskiftes. Det kan kun påvirke brugtbilsprisen positivt.

Hvad dækker Mitsubishi service- og vedligeholdelses-aftalen?

* Mitsubishis obligatoriske serviceeftersyn inklusive væsker samt reservedele.
* Reparation eller udskiftning af reservedele, som forbruges gennem normal brug og slitage (f.eks. bremsedele, kobling, udstødning, pærer, olie, sprinklervæske og frostvæske mellem service).
* Reparation eller udskiftning af defekte mekaniske, elektriske og hydrauliske dele (f.eks. motor, gearkasse, styretøj, motorcomputer, ledningsnet m.m.)
* Reparation eller udskiftning af dele i udland refunderes, såfremt der benyttes et autoriseret Mitsubishi-værksted.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.