• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. februar 2009 - Škoda

Frisk SUV fra Škoda

Škoda præsenterer SUV'en Yeti i Geneve

Skoda Yeti - bliver sat i produktion. Skoda Yeti - bliver sat i produktion.

Škoda / Bilpriser.dk
Škoda præsenterer Yeti i Geneve
Yeti, der betyder "den afskyelige snemand", men som er ganske køn og frisk at se på, er Škodas bud på en SUV i mellemklassen. Den vil blive vist på Autosalon Geneve til marts.
Bilen har været vist som koncept ved flere store udstillinger og har opnået megen omtale og beundring for det spændende design og den mangfoldige funktionalitet og fleksibilitet. Denne positive respons har medført, at bilen sættes i produktion i 2009, oplyser importøren.

Vil kunne fås med såvel to- som firehjulstræk
Yeti vil kunne fås med almindeligt forhjulstræk og med 4x4 med nyeste teknologi indenfor firehjulstræk. Der er lagt stor vægt på, at køreegenskaberne er i topklasse, og Yeti kommer til at fremtræde som en særdeles dynamisk SUV. Der er således anvendt den nyeste undervognsteknik, koncernen råder over. Yeti er en livsstils SUV, der har hverdagens krav til funktionalitet og fleksibilitet i højsædet og som ydermere vil appellere til kundernes behov for køreture i omgivelser, hvor en almindelig bil vil komme til kort.

Yeti vil blive introduceret i Danmark til efteråret. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.