• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. februar 2009 - Peugeot

Tepee med 7 sæder

Stigende efterspørgsel på MPV'ere fører til ny Peugeot-model

Peugeot Partner Tepee - for de sammenbragte familier med økonomisk sans. Peugeot Partner Tepee - for de sammenbragte familier med økonomisk sans.

Peugeot / Bilpriser.dk
Peugeot Partner Tepee – nu med 7 sæder
For at imødekomme en stigende efterspørgsel og ikke mindst udnytte den fantastiske rummelighed i Partner Tepee, udvider Peugeot nu familie-MPV´en med en ny 7 personers udgave. Den kommer på det danske marked i løbet af foråret.

Appellerer til den store familie
Denne nye udgave af Partner Tepee vil især appellere til den store familie, som har behov for en komfortabel bil med både mange pladser, rummelighed og fleksibilitet. Rummeligheden i Partner Tepee har givet mulighed for at installere 7 individuelle sæder på følgende måde:
- 2 individuelle sæder på første række
- 3 individuelle sammenklappelige sæder, der kan tages ud på anden række
- 2 individuelle sammenklappelige sæder, der kan tages ud på tredje række

Der har især været fokus på tredje sæderække og på at sikre plads til passagernes knæ. Derfor er anden sæderække rykket 90 mm frem og hævet 42 mm i forhold til 5-personers udgaven. Samtidig er gulvet ved tredje sæderække hævet, hvilket også giver en panoramaeffekt for passagerne på tredje sæderække, der således sikres et godt udsyn. Herudover er sæderne på tredje række vinklet for at garantere en komfortabel siddeposition for passagerne.

En praktisk kabine til ethvert behov
Den 7-personers udgave af Partner Tepee understreger MPV-konceptets praktiske fleksibilitet. Sæderne på anden og tredje række kan foldes helt fladt sammen eller tages ud uafhængigt af hinanden, og eftersom sæderne på anden række kun vejer 14 kg og sæderne på tredje række kun vejer 12 kg, er det muligt at ændre kabinen efter behov og ønske uden at skulle lægge mange kræfter i.

Adgang fra bagagerummet vil blive populært

Man kan få adgang til sidste sæderække ved at slå sidesæderne i anden sæderække ned, men børn vil uden tvivl foretrække at komme ind gennem bagagerummet.
Gulvet er udstyret med tre opbevaringsrum, som er placeret ved anden sæderække, der ligeledes har flyborde. Bagagerummet kan rumme 100 liter under bagagerumsdækkenet, med tredje sæderække foldet ned kan det rumme 470 liter og med tredje sæderække fjernet rummer det helt op til 650 liter.

Komfortabel køreglæde
Partner Tepee med 7 sæder tilbyder samme komfortable køreglæde som 5-personers udgaven takket være brugen af fjedre og støddæmpere, der er i stand til at bære en tungere vægt. Der er samtidig lagt energi i at sikre en støjsvag køreoplevelse, så passagerne på bagerste sæderække uden problemer kan tale med passagerne på forreste række.
Afhængigt af det pågældende marked fås den nye 7-personers udgave af Partner Tepee med fire forskellige effektive motorer: En 1,6 l benzinmotor med 110 hk, en 1,6 l HDi dieselmotor med 90 hk, en 1,6 l HDi dieselmotor med 90 hk og partikelfilter og en 1,6 l HDi dieselmotor.

Fornuftige startpriser
Bilpriser.dk har indhentet et par priseksempler hos importøren, og de ser rigtigt fornuftige ud: En 1.6 HDI med 75 hk i standardudgave vil få en startpris på 228.990 kr., mens en 1.6 HDI 90 hk vil lande på 239.990 kr. Ønsker man en 1.6 HDI med 109 hk, som nok er det mest fornuftige, hvis man vil køre langt med 7 personer, er prisen 254.990 kr.

Søstermodellen Citroën Berlingo kommer i øvrigt også med 7 sæder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.