• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. januar 2009 - Semler Danmark

Passat Bluemotion II

Ren køreglæde

Introduktion af miljøskånende teknologi Introduktion af miljøskånende teknologi

Volkswagen 

Volkswagen introducerer ny miljøskånende teknologi i den nye Passat BlueMotion. Ny common-rail motor med 110 hk. Med et forbrug på 20,4 km/l og CO2 udslip på 128 g/km er den nye Passat BlueMotion endnu et stort skridt på vejen mod en renere fremtid. En enkelt tank rækker 1.400 km.

Aldrig før har en Passat været mere økonomisk. Aldrig før har en Passat være mere ren. Aldrig før har man kunnet få en Passat, som kører hele 20,4 kilometer på en liter brændstof, og som dermed reducerer CO2-udslippet til kun 128 g/km. Nu er den her: Passat BlueMotion II. Denne Volkswagen opfylder allerede nu Euro 6-normen, som træder i kraft i 2014. Denne bil med forbilledligt lave emissioner og samtidigt lavt brændstofforbrug kan nu bestilles hos de danske Volkswagen-forhandlere.

Ny TDI-motor med 110 hk
Tilsammen gør den komplette teknologipakke i Passat BlueMotion , at den kører længere pr. liter brændstof i forhold til den allerede ekstremt økonomiske "normale udgave" af Passat BlueMotion. Samtidig reduceres CO2-emissionerne med 15 g/km. Volkswagen vil tilbyde den serieproducerede version af Passat BlueMotion både som Limousine og Variant. Passat BlueMotion vil som den første Passat i Danmark, blive udstyret med den nye 110 hk 2,0 TDI common-rail motor og den vil som noget nyt blive tilbudt i både en trendline- og en comfortlineversion.

Fremtidssikret teknologi
Med BlueMotion viser Volkswagen, hvordan man ved hjælp af gennemtænkt drivlinjeteknik og målrettede aerodynamiske tiltag kan gøre konventionelle biler og dermed biler, der er til at betale, ekstremt økonomiske. Forbruget på 20,4 km/l og rækkevidden på mere end 1400 km for Passat, som jo er en stor bil, viser på en imponerende måde, hvilket potentiale der er i Volkswagens teknologier.

De aerodynamiske ændringer, den nye start-stop-automatik, common rail-TDI-motoren og gearkassen med længere udveksling er enten helt nye eller forbedret i forhold til første BlueMotion-generation. For første gang i en Volkswagen anvendes desuden et system til anvendelse af bremseenergien, som gør, at motoren bliver aflastet, og forbruget reduceres yderligere.

Den nye generation af Golf BlueMotion (CO2-emission: 99 g/km) - bliver sat i serieproduktion senere på året. Det betyder, at Volkswagen også med hensyn til emissioner vil sætte standarden i både kompakt- og mellemklassen.

Priserne på den nye Passat BlueMotion starter ved 360.000 kr. for en limousine og 375.000 kr. for en Variant.

Oplev mere BlueMotion på www.volkswagen.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.