• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. december 2008 - Mazda

MX-5 får skønhedskur

Mazda MX-5, verdens mest solgte to-personers sportsvogn, er klar i 2009-trim

Mazda MX-5 i 2009-trim - heldigvis genkendelig. Mazda MX-5 i 2009-trim - heldigvis genkendelig.

Mazda / Bilpriser.dk
Verdens mest solgte sportsvogn klar i ny aftapning
Mazda MX-5, der ifølge Guiness Book of Records er verdens mest solgte to-personer sportvogn med over 800.000 producerede eksemplarer, er nu sendt på gaden i Japan i 2009-trim. Den også hjerhjemme meget eftertragtede sportsvogn, er heldigvis ikke forandret til ukendelighed. Den har blot fået en skønhedskur med ny front, nydesignede instrumenter, nye alu-fælge og brune lædersæder, blandt andet. Recaro-sæder i en blanding af læder og Alcantara eller sort stof er det dog også muligt at vælge. Og nu er der varme i sæderne, enten firetrins i læderstuen eller femtrins i Alcantara-stuen. Den fås både med blød og hård hat. Lydsystemet er fra Bose, og der er syv højttalere.

Den friske kørestil bevares i 2009-udgaven
Mazda's ingeniører har helt bevidst ikke nedtonet MX'5'erens friske kørestil, tværtimod. 6 tætliggende gear og et bredere ydelsesspektrum bydes der på i 2009'eren. Topydelsen i 2-litersmodellen kommer først ved 7.000 o/m mod tidligere 6.700 o/m, og motoren får nu lov at dreje helt op til 7.500 o/m, før omdrejningsbegrænseren slår til.

Dansk premieredato og danske priser kendes endnu ikke.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.