• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. december 2008 - Suzuki Danmark

Nytårsshow hos Suzuki

Den 10. - 11. januar

Suzuki introducerer bl.a. Swift i GLX-udgave med nøglefri betjening, samt SX4 Sedan mm. Suzuki introducerer bl.a. Swift i GLX-udgave med nøglefri betjening, samt SX4 Sedan mm.

Suzuki-nytårsshow
For 12. år i træk byder Suzuki forhandlerne det nye år velkommen med det traditionsrige  Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 10. - 11. januar. Der er både god nytårs-stemning, lidt ekstra godt til munden, og samtidig bydes der på et par nyheder i Swift og SX4 modelprogrammet.

Suzuki Swift GLX
Med sit unikke design og underholdende køreegenskaber har Suzuki Swift opnået en speciel status som en af klassens mest populære og trendy biler med en stor fanskare bag sig. Det skyldes også, at selv de billigste Swift modeller fra kr. 132.990 både har et højt udstyrsniveau og en 16V motor, der yder 92 hk. Derfor skal der ikke betales ekstra for at få en model, der bare har lidt mere end det allermest nødvendige – hvilket ellers er blevet normalt hos andre bilmærker.

Behold nøglen i lommen
I forbindelse med nytårsshowet kommer Swift i 1,3 og 1,5 GLX modeller, hvor der på toppen af udstyr som ESP, 6 airbags, fjernbetjent centrallås, el-betjente sideruder og CD radio også bydes på aircondition, tågelygter for, 15” alufælge og nøglefri betjening. Altså luksusudstyr, der normalt ikke findes i denne bil-klasse. Fx medfører den nøglefri betjening, at ejeren ikke behøver tage nøglen op ad lommen – hverken for at låse dørene op (eller i) eller for at starte motoren. Har man først haft en bil med denne udstyrsdetalje, er det svært at undvære.

Fra 159.990 kr.
GLX modellen med 5 døre koster fra kr. 159.990 og er et godt eksempel på, at man i den mindre klasse godt kan få en bil, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design, køreglæde eller luksusudstyr. Og når den samtidig går 17,2 km/l ved blandet kørsel, kan der også spares på omkostningerne til både benzin og ejerafgift.

SX4 Sedan
4-dørs Sedan udgaven af SX4 modellen gør sig især bemærket med sin gode kabinerummelighed og et bagagerum, der rummer hele 515 liter, hvilket er mere end mange biler i den store og dyre job- og familiebilsklasse. Men SX4 Sedan er med priser fra kr. 189.990 i en helt anden prisklasse og derfor en mere overkommelig investering for de fleste familier. Og til denne pris får man en stærk 1,6 16V motor, der yder 107 hk og har en overflod af udstyr som fx aircondition, el-betjente sideruder for og bag, fjernbetjent centrallås og designintegreret CD radio. Også fuld sikkerhedspakke bestående af bl.a. 6 airbags og ESP anti-udskridningssystem er standard.

Sportspakke med sænkningssæt

I nytårsshow-weekenden er der endvidere mulighed for at tilkøbe en sportspakke bestående af sænkningssæt, store 17” alufælge og tågelygter foran for en merpris på kun kr. 10.000. Så her får man for under 200.000 en mere sporty SX4 Sedan, hvor alle de praktiske dyder som rummelighed og masser af udstyr er bibeholdt.
 
Ny rummelig og økonomisk bil for under kr. 117.000
Den nyeste Suzuki er Splash modellen, der blev introduceret i maj måned 2008. Lige siden har der været stor efterspørgsel og lange ventetider på især 1,0 modellen. Men med større  leveringer sidst på året er der nu mulighed for en hurtigere leveringstid. Til en pris, der begynder under 117.000, byder Splash på en overraskende rummelighed, masser af udstyr for pengene og en flot benzinøkonomi på 20 km/l ved blandet kørsel. Det udløser en halvårlig ejerafgift på kun kr. 260. Altsammen dyder bilkøberne efterlyser for tiden, og som er med til at gøre Suzuki Splash til en meget eftertragtet model.

Suzuki forhandlerne er klar til at byde velkommen til Nytårsshow med gode tilbud, et par attraktive modelnyheder og champagnegaver til de første besøgende hver dag i weekenden den 10. - 11. januar.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.